Vpadljiva jedilnica

Ročno pobarvane tapete iz svile dajejo jedilnici poseben pečat. Zlato ozadje in temno rjavi vzorec drevesa namreč pričarata dramatičen učinek v prostoru, ki vsekakor ni namenjen plašnim. Stene preprosto ne moremo prezreti, saj črni stoli, lesena jedilna miza in črnorjava preproga stopijo v ozadje in obenem poudarijo tapete, veliko ogledalo z okvirjem in vintage lestenec.

hisa_v_lincoln_parku.jpg

Barvita dnevna soba

Osrednjo dnevno sobo krasi velik »paisley« vzorec na stenah v stilu sedemdesetih, ki se stilsko povsem ujema s podobo senčil na tamkajšnjih oknih. Prostor je zaradi tega videti razgiban, videz pa elegantno dopolnijo še siva sedežna garnitura, črnobela usnjena stola, oranžne omarice, okrasne svetilke, nenavadna klubska mizica in barvite okrasne blazine.

hisa_v_lincoln_parku_2.jpg

Glamurozna spalnica

V spalnici pa je po drugi strani oblikovalka izbrala črnobelo barvno paleto, ki jo je dopolnila z razkošnimi materiali. Temne stene, z ogledalom obloženi detajli in srebrno lakirano pohištvo se odlično podajo zraven taftanega belega usnja, iz katerega so izdelani vzglavje postelje in dva oblazinjena dvoseda.