Zelena spalnica

Hrastovi tramovi v medeni barvi, kremne stene in čudovita kamnita tla gredo zelo lepo skupaj z modernimi cvetličnimi potiski, zelenobelimi kockastimi zavesami, pletenim stolom in preprostim rustikalnim pohištvom.

Pomirjujoča modra spalnica

Belo tiskan verz priljubljenega pisatelja ali pesnika na modri podlagi, ki hkrati služi kot posteljno vzglavje, je lahko osrednja točka pomirjujoče spalnice v belomodri barvi.

Spalnica s starinskim pridihom

Bistvo te spalnice je preprostost. Bela barvna shema ponuja čudovito platno za prekrasne starinske dodatke in originalen kamin.

96_00000ff85_2324_orh550w550_antique_bedroom_1.jpg

Moderna spalnica v modrem

Vpadljivi črni regali nad posteljo ponujajo popolno izložbeno okno, kamor lahko razstavite vaše zaklade. Različni odtenki modre barve dajejo shemi sodobni pridih, zraven pa se zelo lepo poda postelja v sivem odtenku.

Karirasti vzorci

Karirasti posteljni vzglavnik v svetlo modri barvi spalnici podari individualen pečat in vzhodnjaški pridih. Zraven se lepo prilegajo okrasne blazine in posteljnina z geometrijskimi vzorci v različnih modrih odtenkih ter okrasni elementi s cvetličnimi vzorci.

Pomirjujoča nevtralna spalnica

Teksturo v nevtralno obarvano spalnico prinašajo izrezljan les, pohištvo iz ratana in posteljnina. Pohištvo iz temnega lesa ob belih stenah, zastorih in talnih oblogah deluje zelo impresivno.

96_00000feb6_e3fc_orh550w550_neutral_country_bedroom_1.jpg

Bela podeželska spalnica

Bela mreža proti komarjem, obešena nad posteljo, daje spalnici romantično atmosfero, rožasta posteljnina pa barvo in ženstvenost.

Nevtralna lesena spalnica

Barva pistacije poživi spalnico z lesenim pohištvom in ji daje občutek zračnosti. Tla iz svetlega lesa pa odbijajo les, iz katerega sta izdelana strop in pohištvo.

Živahna spalnica

Paleta živahnih barv ob temni podlagi daje spalnici poželjiv pridih, pleten žičnati stol pa poskrbi za bolj razgibane teksture. Več fotografij pa si oglejte tukaj.