Lastnika sta si za svoje domovanje zamislila sodoben, prečiščen stil s prevladujočo črno in belo barvo ter rdečimi in sivimi dodatki. Oblikovalka je želje upoštevala, dodala pa je tudi nekaj svetlejših tonov črne in umazane bele barve ter tako ustvarila bolj domačno vzdušje.

moder_apartment_11.jpg

Hodnik

Sive tapete na hodniku, mizica in talne ploščice z visokim sijajem v beli barvi ter rdeča preproga naravnost vabijo goste,da vstopijo v stanovanje.

moder_apartment_1.jpg

Dnevna soba, jedilnica in kuhinja

Dnevna soba, jedilnica in kuhinja so v enem prostoru. Pohištvo je v antracitnih odtenkih, stene v umazano belih, vmes pa so kosi v živo rdeči barvi. Kamin je vgrajen ob rob stene, desno od njega pa je prostor za drva. V steno so vgrajene tudi omarice ter poličke. Kuhinjska bela tehnika je čudovita umeščena pod odprto stopnišče in izvrstno zapolnjuje prostor, ki bi sicer ostal neizkoriščen.

moder_apartment_31.jpg

Moderna steklena ograja stopnišča vizualno poveča prostor. Skrite luči v dnevni sobi in majhne LED-lučke na stekleni stopniščni ograji pa še dodatno poudarijo že tako prijetno atmosfero.

Več posnetkov tega elegantnega stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.