Kopalniška omarica

Nabiralnik večjih dimenzij lahko uporabimo za shranjevanje manjših toaletnih potrebščin, kot so mila, krtače za lase, dezodoranti, krtačke za zobe, zobne paste itd.

Omarica za pribor za zavijanje

Nabiralnik je tudi idealen za shranjevanje vašega pribora za zavijanje daril. Vanj boste z lahkoto pospravili okrasne pentlje, vrvice, lepilni trak, škarje, lepilo in druge stvari, s katerimi po navadi zavijate darila za svoje najdražje.

Omarica za otroške potrebščine

Nabiralnik je izvrsten za shranjevaje otroških potrebščin, kot so pobarvanke, zvezki, bloki, voščenke, flomastri, barvice itd. Preden ga namenite vašemu malčku, ga pobarvajte v živahnih barvah, lahko pa nanj tudi kaj narišete, napišete črke ali izpišete njegovo ime. Namestite ga na takšno višino, da bo potrebščine lahko sam dosegel.

mailbox3_1.JPG

Omarica za recepte

Imate ogromno receptov tet ali babic, napisanih na listke? Shranite jih v nabiralnik in ga obesite v kuhinjo. Tako boste recepte vedno imeli pri roki.

Posoda za kruh

V nabiralnik lahko spravite tudi kruh in drugo pekovsko pecivo. Prebarvajte ga po lastnih željah, tako da se bo skladal z dizajnom vaše kuhinje, lahko pa nanj tudi napišite "kruh".

burgundy_roses_ribbon_mailbox_1.JPG

Namizni organizator

Nabiralnik je izvrstna rešitev, da z mize pospravite vse papirje in račune, ki jih še morate urediti. Ko z njimi opravite, jih shranite v fascikel. Lahko pa ga uporabite tudi kot organizatorja pošte.

Okrasni predmet

Nabiralniki so tudi zelo lep dekorativni predmet. Na novo prebarvanega obesite na hodnik in uživajte v pogledu na novo pridobitev. Nabiralniku lahko dodate tudi obešalnike in nanj obesite plašče, suknjiče, dežnike ali nakupovalne vrečke.

Garažna omarica

V garaži ni na policah nikoli dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših stvari, zato na steno obesite odslužen nabiralnik in vanj pospravite manjše drobnarije, kot so baterije, smirkov papir, razna navodila za uporabo itd.

Omarica za vrtne potrebščine

V omarico za vrtne potrebščine lahko pospravite manjša vrtna orodja, vrečke s semeni, manjša cvetlična korita, vrtne rokavice... Zunanjost nabiralnika pobarvajte s travnato zeleno barvo in narišite nanj nekaj živobarvnih cvetlic. Obesite ga v garažo ali v vrtno uto.

laura_mailbox_513.JPG

Korito za rože

Nabiralnik lahko postane tudi korito za rože. V njegovo dno zvrtajte nekaj luknjic, da bo skozenj odtekala odvečna voda, nato pa tja položite nekaj kamenčkov, dodajte prst in zasejte oziroma zasadite svoje najljubše rastline.

Hišica za ptičke

Če želite, da bodo vaš vrt obiskovale divje živali, zanje naredite nekaj hišic iz odsluženih nabiralnikov. Preden jih predate svojemu namenu, jih z lakom zaščitite pred zunanjimi elementi. Pritrdite jih na veje dreves. Ptice in veverice bodo rade gnezdile v njih ali pa samo hodile na obisk.

Smetnjak

Nabiralnik večjih dimenzij lahko uporabite tudi kot smetnjak. Prebarvajte ga in ga okrasite v skladu z vašimi željami.