V prostoru, kjer ni nikakršnih mrtvih kotov, ni lahko postaviti omare. Po navadi se le težko ločimo od kakršne koli uporabne stenske površine. Za vas smo pripravili malce neobičajno rešitev z razdelitvijo prostora z nizkim predalnim elementom. Tako smo ločili spalnični del od garderobnega dela. Prostor za oblačenje lahko zastremo z zaveso, ki je cenejši nadomestek klasičnim vgradnim omaram z drsnimi vrati.

orhini_272_1.jpg

Prehod do balkona je speljan mimo TV-regala. Ta je namenjen le postavitvi televizije in odložitvi nekaj manjših drobnarij. Furnirana obloga je fiksirana neposredno na steno. Ambientalno svetlobo pričara LED-trak na levi in desni strani plošče.

orhjini_272_2.jpg

Vzglavje postelje je izpeljano iz oblike TV-regala, le da so tu nameščene dve bralni lučki in nočni omarici. Postelja je nekoliko dvignjena in tako omogoča, da pod njo spravite kar nekaj stvari.

orhjini_272_3.jpg

Na balkonu smo uredili prijeten kotiček za druženje prijateljev ali sosedov ob kavici. Nameščena je le skrinja za blazine in kakšno drobnarijo, ki pa služi tudi kot klopca za do tri osebe. Če se vam pridruži še kakšna soseda, smo vam namestili dodaten zložljiv stolček. Tokrat smo izbrali črtasto blago v kombinaciji vijoličastih, zelenih in rjavih odtenkov, ki združujejo balkon s spalnico v eno oblikovno celoto.

Jernej Orhini, notranji oblikovalec