Pametni tuš WC-ji, enote za odstranjevanje vonjav ali brezkontaktne tipke za splakovanje so vse bolj zaželjeni v sodobnih kopalnicah. Tudi če teh naprav ne načrtujete, priprava električnega priključka ne bo odveč, saj vam bo prihranil marsikatero težavo, če se boste v prihodnosti vendarle odločili za več udobja. Nekateri Geberitovi splakovalniki že vključujejo elektro dozo, na katero se nato priključi sistem za odzračevanje, brezkontaktno tipko ali AquaClean WC.

aquaclean_8000plus_notranja.jpg

Načrtujte prostor brez ovir. Geberit priporoča pršni prostor v ravnini tal, v katerega je mogoče vstopiti brez stopanja čez stopnico. Kopalnica bo delovala bolj urejeno, prha bo enostavnejša za čiščenje in še posebej prijazna do starejših.

Za lažje čiščenje kopalnice so najbolj prijazni podometni sifoni za umivalnike, podometni splakovalni kotlički in viseča WC školjka. Odlična je rešitev je tudi Geberitova linija Monolith.

lezeca_geberitlast1.jpg

Višinsko nastavljiv pritrdilni element za WC vam bo omogočil, da brez velikih posegov sedež WC-ja dvignete za od 5 do 7 cm. V steno je dobro skriti tudi pritrdilne plošče saj lahko na te plošče hitro in preprosto pritrdimo stabilne oporne ročaje za potrebe gibalno oviranih oseb.


Več informacij na www.geberit.si.