Oblikovalci so izbrali zemeljske barve in sijoče površine, ki so jih okrasili s temno zelenimi sobnimi rastlinami na določenih mestih. Zeleni barvni poudarki v prostore vnesejo življenje in razgibanost, obenem pa omehčajo sodobne poteze stanovanja, ki je sicer zgrajeno v večstanovanjskem objektu.

razkosno_penthouse_stanovanje_v_budimpesti_4.jpg

Moderno pohištvo ter rjavi in beli odtenki

Kreativno opremljeno stanovanje ima odprt načrt prostorov, saj med dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo ni pregradnih sten; kuhinja je od ostalega prostora ločena denimo le z ozko stekleno ploščo. Izbrano pohištvo sodobnih linij je bodisi belih odtenkov bodisi čokoladno rjavih tonov, ki jih popestrijo dekorativni elementi v drugih rjavih niansah. V domovanje je vgrajenih tudi več atraktivnih pametnih svetil, ki so strateško postavljena na ključne lokacije, predvsem na strope.

razkosno_penthouse_stanovanje_v_budimpesti_8.jpg

Oblikovalci so se za rjavo barvno paleto odločili predvsem zato, ker so želeli poenotiti podobo večjega števila pohištva, ki je umeščeno v stanovanje. Če bi izbrali bolj drzne barve, bi namreč vsi prostori delovali (pre)natrpano, izbrani dekorativni elementi pa ne bi prišli do takšnega izraza kot zdaj. Celo stanovanje je tako vizualno lepo povezano v eno celoto.

razkosno_penthouse_stanovanje_v_budimpesti_11.jpg

Več posnetkov očarljivega madžarskega stanovanja pa si oglejte še v naši fotogaleriji.