Razraščanje kvasovk in glivic – imenovanih kandida - prizadene milijone in je skriti vzrok številnih bolezenskih stanj. V kroničnem stanju lahko kandida privede do obolenj, kot so lupus, fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti in avtizma.

Nova knjiga na trgu

Anna Boroch, usposobljena svetovalka za prehrano in naturopat, nam v knjigi »Zdravljenje kandide« predstavlja svoj preverjen devetdesetdnevni program, s katerim premagamo kandido in si povrnemo krepko zdravje. Knjiga razkriva, kako lahko raven kvasovk v telesu hitro preseže uravnoteženo mejo zaradi hudega stresa, slabe prehrane, jemanje antibiotikov in zdravil, ki vsebujejo steroide, nadomestne hormonske terapije in kemoterapije.

Praktična navodila

Preprost vodič ponuja informacije in uporabne pripomočke za ponovno vzpostavitev ravnotežja v telesu: vprašalnik o prepoznavanju kandide; pogosta bolezenska stanja, povezana s kvasovkami, ki so morda prizadela najbližje; Simptome kandide; devetdesetdnevni program, s katerim lahko premagate kandido; priporočen razpored jemanja prehranskih dopolnil; okusni recepti in priporočena hrana; za dva tedna poskusni jedilnik.