Sigma80 z visoko tehnologijo upravlja vse brez dotika, za popolno higieno je dovolj le lahen zamah roke pred izbranim svetlobnim poljem. Ponuja različne nastavitve izplakovanja po želji uporabnika in različne barve dveh svetlobnih polj, ki ju le z zamahom roke prilagodimo konceptu notranjega oblikovanja ali razpoloženju. Geberit Sigma 80 tako združuje najzahtevnejše potrebe oblikovanja, higiene in uporabnosti izdelka. Geberitova tipka Sigma80 kot elegantna steklena plošča krasi steno nad straniščem. Takoj ko se ji približamo oživi in se predstavi z nevpadljivima LED svetlobnima poljema za dvokoličinsko splakovanje. Ko z roko sežemo pred enega teh svetlobnih polj, sprožimo željeni način splakovanje stranišča. Kasneje se krmilna elektronika, ki je vgrajena za stekleno ploščo, preklopi nazaj v stanje mirovanja in svetlobna polja izginejo.Takšen je kratek opis delovanja aktivirne tipke Geberit Sigma80, ki deluje brez dotika in v kopalnico prinaša najnaprednejšo tehnologijo. Tipka je na voljo v dveh steklenih izvedbah: črni ali zrcalni.

prvanotranja.jpg

Futurističen dizajn

Sodoben dizajn in inovativnost izdelka je plod uspešnega sodelovanja s priznanim studiem Tribecraft, katerega soustanovitelj je Daniel Irányi, ki je svoje poglede na inovacije in dizajn predstavil tudi v Sloveniji na zadnjem Mesecu oblikovanja. Inovativnost aktivirne tipke Sigma80 so prepoznali vodilni strokovnjaki in Geberit nagradili z nagrado za oblikovanje iF. Geberitova inovacija pa se lahko pohvali tudi z nagrado za notranjo opremo Interior Innovation award.

Individualno za popolno harmonijo

Nova aktivirna tipka Geberit Sigma80 ponuja možnost nastavljanja in spreminjanja cele palete funkcij aktivirne tipke. Z le nekaj premiki rok je mogoče določiti, ali naj bosta dve LED-svetlobni polji osvetljeni ves čas ali le kadar tipalo plošče zazna, da je stranišče v uporabi. Izbirati je mogoče med petimi različnimi barvami svetlobnega polja, kar uporabniku omogoča, da polja le z zamahom roke prilagodi konceptu notranjega oblikovanja in svojemu osebnemu okusu ter razpoloženju. Še več, aktivirno tipko Sigma80 je mogoče programirati tako, da se splakovanje samodejno aktivira ob vsaki uporabi stranišča. Poleg tega tipka nudi tudi način za čiščenje, ki omogoča začasen izklop vseh funkcij. S tem se prepreči nenamerno aktiviranje splakovanja med čiščenjem stranišča in steklene plošče. Dodatne delovne parametre in nastavitve, kot npr. za aktiviranje samodejnega sanitarnega splakovanja, če se stranišče dlje časa ne uporablja, lahko programira vodoinštalater z daljinskim upravljalnikom Geberit Service Handy.