Betonska fasada je posejana z okroglimi luknjami različnih velikosti tako na sprednji strani kot na strani, ki gleda na jezero, in tako nudi vpogled v notranjost te impresivno oblikovane vile. Luknje so v popolnem nasprotju s sicer čistimi in ravnimi linijami zgradbe.

1284133184_033606_1000x750.jpg

Bela barva

Vsepovsod, tako v notranjosti kot na zunanjih površinah prevladuje belina. Hiša se tako dobesedno kopa v soncu, dodatno svetlobo pa ji dajejo tudi od vode obijajoči se sončni žarki. Prostori so zelo odprti in minimalistično ter sodobno opremljeni. Pohištvo je v prvi vrsti funkcionalno in povečini v zelo nevpadljivih barvah. Prevladujeta bela in črna barva, občasno se pojavi kakšen bolj barvit kos. Stopnišče osvetljujejo viseči lestenci v več "nadstropjih". Tla v dnevni sobi in spalnici prekriva parket v temno rjavi barvi, ki doda prostoru nekaj potrebne topline.

1284133174_033603_750x1000.jpg

Tudi za goste je kraljevsko poskrbljeno, saj imajo svoj trakt, po katerem se pride po zunanjih stopnicah ob strani hiše. Stene na strani, ki gleda na jezero, so skorajda v celoti steklene, da pa prostor zaradi tega ne bi bil prevroč, so zgornji del obdali z luknjičastim "okvirom", s katerim je obenem tudi pokrit balkon. Ta meče tako potrebno senco na pritlične prostore, obenem pa zahvaljujoč svoji strukturi daje tudi zelo atraktivne sence.

1284133271_033627_750x1000.jpg

Notranji in zunanji bazen

Luksuzna vila, ki so jo zaradi zasnove poimenovali hiša O, ima v pritličju tudi izjemen bazen, ki meri 25 metrov, obdan pa je z belim granitom. Polovica bazena je v notranjosti, polovica pa na zunanji strani hiše. Ob bazenu sta fitnes in bar. V pritličju je tudi velika garaža za jeklene konjičke. Ob jezeru se nahaja še hiša za čolne. Zgrajena je iz grobega betona. Iz istega materiala je tudi pomol. Več fotografij pa si oglejte tukaj.