Philipsov DesignLine: preboj iz konvencionalnih TV-oblik

Svež in nenavaden slog Philipsovega televizorja DesignLine se odlično prilega sodobnemu bivalnemu prostoru. Sprednji del je brezhibna steklena plošča, ki se nežno in elegantno preliva iz črne v prosojno in popolnoma skrije zaslon, ko ta ni vklopljen. Ko ga vključimo, pa mu velika prednja steklena površina daje čaroben učinek lebdenja, medtem ko tristranski Ambilght na steno za televizorjem projicira svetlobo, ki se barvno natančno ujema z vsebino na zaslonu. To še okrepi vtis lebdenja in obenem obogati gledalčevo izkušnjo s televizorjem.

dizajn_philips1.jpg

Philips serije 7100: dizajn iz visokokakovostnih materialov

Sprednja steklena plošča brez okvirja televizorja 47PFL7108 je ovita v izredno tanek srebrn trak iz brušenega aluminija. Pod zaslonom je nevpadljivo vgrajen fotoaparat, ki se lepo skrije v dizajn televizorja. Srebrna kombinacija s kromiranim poliranim aluminijem tvori edinstveno odprto stojalo. Dizajn televizorja je razširjen s tristransko tehnologijo Ambiligt, ki na steno za televizorjem projicirajo svetlobo, ki se natančno ujema z vsebino na zaslonu.

Uporabniška izkušnja, ki prestopa meje konvencionalnega

"Oblikovalci pri TP Vision stremimo k ustvarjanju inovativnih 'objektov poželenja', ki se podajo k moderni notranji opremi. Ustvarjamo pomembne izdelke za televizorje, daljinske upravljalnike in celotno uporabniško izkušnjo, ki prestopa meje konvencionalnega. Ta pristop združujemo z uporabo najkakovostnejših materialov in edinstveno tehnologijo Ambilight, s čimer dosežemo razlikovanje in unikatnost Philipsovih televizorjev. Nagradi iF za dizajn sta odlični pokazateljici, da je naša strategija usmeritve na dizajn za potrošnike prepoznana," pravi Rod White, višji kreativni direktor pri TP Vision.