Nekaj nasvetov za to, kako to storiti, vam ponujamo v nadaljevanju. S črnimi kuhinjskimi aparati lahko poskrbite za zelo lep kontrast. Še posebno lepo se bodo gospodinjski pomočniki v tej barvi podali k rdečim omaricam.

Retro videz

Če ste ljubitelj retro stila, potem so črni gospodinjski aparati prava izbira za vas. Postavljeni na črnobele kockaste talne obloge, se bodo popolnoma zlili s prostorom. Za piko na i kuhinjo opremite s črno mizo ali obstoječo prebarvajte v to barvo in tako dodajte še nekaj dekoracije iz vam tako ljubega obdobja.

3082965089_50b13df77c.jpg

Moderna kuhinja

Ljubitelji ravnih linij in sodobnosti bodo zagotovo navdušeni nad aparati, ki imajo omenjene lastnosti. Čiste in ravne linije poleg vsega zavzamejo tudi zelo malo prostora, kar je v današnjih kriznih časih in manjših stanovanjih še kako dobrodošlo.

stunning_black_kitchen_with_white.jpg

Klasika

Črni gospodinjski aparati se lepo podajo tudi v klasične kuhinje. Najlepše se bodo podali zraven omaric svetlejših tonov, saj bodo tako bolj prišli do izraza. Pri nakupu bodite seveda pozorni na energijsko nalepko in kakovostno izdelavo aparata. Le tako boste namreč lahko aparate uporabljali še dolgo časa.