Vtis klasičnega lesnega opaža

Izdelajte načrt. Odlepite. Prilepite. Tako enostavno gre s samolepljivim opažem z imenom Stickwood, ki ustvari iluzijo, da so v prostoru nameščene tradicionalne lesene obloge. Spalnico lahko spremenite tako, da je videti kot koča, kuhinja je takšna, kot bi bila obložena z lesom iz odsluženih sodov, dnevna soba je »preoblečena« v azijsko temo - in še in še je možnosti.

stickwood2.jpg

Vendar pa Stickwoodov opaž ni kot tapeta z lesnim vzorcem, temveč je narejen iz pravega odpadnega lesa brez škodljivih organskih kemikalij, ki bi se sproščale v prostor. Letve so debele dobre tri milimetre in dajejo tako na pogled kot na otip vtis pravega lesa. Na zadnji strani imajo tovarniško pritrjene samolepilne trakove, ki jih odstranimo in opaž prilepimo na čisto in obrušeno površino: stene, vrata, pohištvo itd.; niso pa primerne za prekrivanje tal.

stickwood1.jpg

Za tradicionalno ali sodobno dekoracijo

Letve je mogoče dobiti v številnih lesnih vzorcih in barvah, tako da zadostijo različnim željam po dekoraciji prostora, bodi da želite nadih tradicionalnega opaža ali pa trendno vključitev toplega občutka lesa v sodoben interjer. Opaž Stickwood je na voljo v setu, ki pokrije tri, šest ali 12 metrov površine, stane pa od 96 evrov naprej. V Evropi ga za zdaj na žalost še ni mogoče kupiti.