Čudovit družinski dom na mirni lokaciji objema zelenje. Na vhodni strani hišo delno zakrivata kamnita in kovinska ograja ter visoka drevesa, ki omogočajo lastniku potrebno zasebnost. Betonska fasada je oblečena v svetlo sive kovinske plošče. Notranja oprema je zelo preprosta, a okusna. Dnevna soba, kuhinja in jedilnica so združene v enem prostoru. Ta je zaradi velikih steklenih površin in svetlih sten zelo zračen in funkcionalen.

orsay_houe_picture_6.jpg

Notranjost

Pohištvo je moderno in minimalistično. Prostor za shranjevanje je zakrit za lesenimi paneli, ki so ob obeh stenah potegnjeni od stropa do tal. Nikjer ni nobenih nepotrebnih detajlov ali okraskov. Vse je preprosto in učinkovito. V hiši je tudi prijeten kotiček za sproščanje s stekleno steno, skozi katero se razprostira panoramski pogled na okolico. V spodnjih prostor je tudi domača pisarna s čudovitim pogledom na vrt. Zgornji prostori so "rezervirani" za zasebne prostore.

orsay_houe_picture_2.jpg

Močna povezanost notranjih in zunanjih prostorov

Povezava notranjih z zunanjimi prostori je po zaslugi steklenih sten in velikih oken zelo močna. Zdi se kot da gre za en samcat prostor. Na dvoriščni strani je čudovit z zelenjem obdan vrt, ki človeka pomiri že samo ob pogledu nanj. Več posnetkov te sodobne francoske rezidence pa najdete v naši fotogaleriji.