Človeško življenje se že od nekdaj vrti okoli svetlobe, saj vpliva na naše razpoloženje in počutje ter nam pri vsakodnevnih opravilih omogoča, da opravimo in dosežemo več. Da je svetloba izredno pomemben del našega življenja, se zavedajo tudi pri Philipsu, ki velja za enega izmed vodilnih svetovnih inovatorjev na področju razsvetljave. Osredotočajo se na razvoj inovativnih rešitev uporabe svetlobe, ki ljudem polepšajo življenje in jih posledično vabijo, da doma ustvarjajo pravo vzdušje z izbrano svetlobo.

Velika izbira

Novo odprti specializirani salon Svetila Philips odlikuje široka ponudba svetil za dom in oseben pristop prodajalcev, ki se posvetijo željam in potrebam vsake stranke posebej.  »V salonu Svetila Philips se zavedamo, da šele ob pravi svetlobi in vzdušju dom postane čudovit in funkcionalen. Zato strankam pri izbiri svetil pomagamo tako, da jim razložimo vpliv in tudi pokažemo svetlobne učinke, saj želimo, da ljudje svetila Philips doživijo in jih na podlagi svoje izkušnje vključijo v svoja življenja«, je povedal Tomaž Oražem, direktor podjetja 3Ž, ki upravlja s salonom.

notranjasvetila2.jpg

Vrt, dom in poslovni prostori

Philips ponuja številne možnosti za ureditev doma, vrta in poslovnih prostorov, saj vsak zahteva svojo razsvetljavo. Zato Philipsova ponudba obsega svetila za kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor, pisarno, otroško sobo, spalnico in okolico doma, ki so prilagojena tako, da nudijo idealne pogoje za vsa domača opravila. Novi salon Svetila Philips bo zadovoljil vsakemu okusu, saj nudi prilagodljive in nastavljive prostorske rešitve, ki ljudem omogočajo, da na ustvarjalen način s svetlobo, svetlobnimi učinki in odtenki izrazijo svojo osebnost in slog. V salonu s številnimi Philipsovimi blagovnimi znamkami (Lirio, Massive, MyLiving, SmartSpot, myHome Office, Ledino, LivingColors, Ecomoods …) v različnih stilih - klasičen, osnoven ali moderen - in kakovostnih ter cenovnih razredih poskrbijo za raznolike želje in potrebe potrošnikov.

notranjavsetila1.jpg

Dizajn in visoka kakovost

Philipsova svetila so narejena dizajnersko in iz materialov visoke kakovosti, ki zagotavljajo njihovo dolgo življenjsko dobo. H ključnim prednostim Philipsovih svetil spada tudi uporaba najnovejših tehnologij, ki prispevajo h kakovostnemu nivoju osvetljenosti prostorov in posledično k boljši kakovosti življenja. Obenem pa imajo Philipsove svetilke izjemno majhen vpliv na okolje, saj jih odlikuje nizka poraba električne energije in okolju prijazna embalaža ter materiali, ki jih je možno ponovno reciklirati.


Več informacij in aktualne novice najdete na spletni strani http://www.svetilaphilips.si