IQcook je prvo kuhališče na svetu, ki omogoča samodejne načine kuhanja v pari, hkrati pa zagotavlja popolnoma varno, energijsko in časovno optimirano ter nadzorovano kuhanje s pomočjo IQ inteligentnih senzorjev. Revolucionarna tehnologija IQcook, ki je v celoti rezultat Gorenjevega lastnega razvoja in oblikovanje, je prejela tudi eminentno nagrado “ red dot design award 2012”.

iindukcijskenotranja.jpg

Zagotovljena varnost

Uporabniku prilagojeni prednastavljeni načini kuhanja in pečenja IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry in IQgrill revolucionarno poenostavljajo pripravo številnih jedi, patentirana varnostna funkcija SmartSense pa s samodejnim izklopom kuhališča preprečuje prekipevanje ali prismoditev hrane.

iindukcijskenotranja1.jpg

IQsteam - prednost IQcook tehnologije

Gorenje IQcook indukcijsko kuhališče omogoča kuhanje z uporabo IQ inteligentnih senzorjev, ki so vgrajeni v kuhalne cone, kar predstavlja povsem nov način kuhanja in napoveduje nove trende v kuhinji. Izjemna novost so uporabniku prilagojeni prednastavljeni načini kuhanja in pečenja, kot so IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry in IQgrill, ki revolucionarno poenostavljajo pripravo številnih jedi. Predvsem edinstvena novost IQsteam kuhanje s paro. Pri tovrstni pripravi jedi dodamo izredno malo vode, zato se hrana nikoli ne razkuha, ohrani naravno barvo, sokove in okus. Prednastavljen program poskrbi za nadzorovano uparjanje vode in enakomerno parno kuhanje. Ko je jed pripravljena, nas zvočni signal opomni, da se je postopek zaključil.

iindukcijskenotranja2.jpg

Varno in nadzorovano kuhanje

Inteligentni IQ senzorji samodejno uravnavajo delovanje kuhališča glede na izbrane nastavitve in odpravljajo potrebo po nenehnem nadzoru postopkov kuhanja. Patentirana varnostna funkcija SmartSense preprečuje prekipevanje ali prismoditev, saj v primeru, da v posodi zmanjka tekočine, samodejno izklopi delovanje kuhališča. Z IQcook kuhališčem je uporabnik lahko povsem brez skrbi, tudi če se med pripravo obroka zgodi kaj nepredvidenega: obisk, telefonski razgovor, kratek pogovor z otrokom, zanimivo dogajanje na televizji ... - IQcook senzorska tehnologija poskrbi za stoodstotno varnost.

www.gorenje.si