Izbira cvetlic naj bo lahkotna zabava. Prepustite se svojemu občutku. Šopek cvetlic je izraz vaše osebnosti v domu, ki tako še bolj postane vaš odsev. Cvetje, ki ga imate najraje, veliko pove o vas, zato je dobro vedeti, kaj izbrani šopek cvetlic sporoča drugim.

Vrtnice

Če so vaše najljubše cvetlice vrtnice, ste najverjetneje zelo goreči v vsem, kar počnete, še posebno zabavanju drugih. Imate močan občutek zase in ste pozorni do tradicije, vendar bodite previdni, da niste preveč popolni v vseh dejanjih. Ste nekoliko staromodni in zelo ženstveni, zato bodite odprti do novih stvari v svojem življenju.

Lilije

Ljubitelji lilij so nagnjeni k temu, da delajo preveč. Ohranjanje ravnotežja med skrbnostjo, gracioznostjo in dobroto do drugih lahko postane ovira do vaše sreče. Vedno ste v središču pozornosti, tudi takrat, ko nočete biti. Prizadevajte si doseči mir, ki ga želite, namesto da ste vedno v pogonu.

Nageljni

Tisti, ki izberejo nageljne, so izjemno tradicionalistični. Zanje je vse v navadah in tradiciji, tudi če zaradi tega trpijo za pomanjkanjem stila. Ostati v trendu zanje pač ni bistveno. Toda njihova velika prednost je, da so spoštovani in zvesti ter drugim vedno pripravljeni svetovati.


Marjetice

Če imate radi marjetice, vas vsi hočejo na svojih zabavah. Ste popolnoma energični in veseli vsega in vsakogar v katerem koli času. Včasih vam vaša živahna osebnost stoji na poti, ko tekate od projekta do projekta. Vaša vrata so vedno odprta naravi, kar izkazuje vašo veliko ljubezen do nje.

Kaktusi

Vaš življenjski prostor je skromno opremljen, skoraj gol. Okolico ste prepričali, da ste mirna in vase zaprta oseba, v zasebnem življenju pa radi podajate duhovite komentarje. Vaš pristop je preprost in subtilen, toda kompleksen v vsem, kar delate in govorite, česar bi se lahko naučili tudi drugi.

Orhideje

Za ljubitelje orhidej je videz vse. S svojo pojavo in vztrajno osebnostjo vedno znova pritegujejo druge. Imajo majhen krog prijateljev ter vzdržujejo določeno raven skrivnostnosti. Zanje je pomembno, da so v družbi, ki ni številčna, zato pa močna in poštena. Njihova občutljiva osebnost izžareva mirno in zanimivo avro.


Tulipani

Ljubite tulipane? Najbrž ste najbolj ljubka, dobrosrčna in vesela oseba, kar jih je. Vedno dajete doberonamerne nasvete, tudi če vas ne prosijo zanje, in zasipate ljudi s komplimenti.

Perunike

Ustvarjalnost do stropa! Življenje je vaše platno in samo čakate, kaj boste na njega spet napisali, narisali ali ročno izdelali. Vaša domišljija odraža vizije drugih z metodičnim pristopom do dekoracije, ki je poln modrosti in neodvisnosti, prav tako kot vi. Vse je tako, kot hočete vi!

Divje cvetlice

V nasprotju z ljubitelji perunik je vaša osebnost središče vsake zabave. Ste živahni, domiselni in vedno odprti za nove stvari. Ko okrašujete svoj prostor, je vaša izbira daleč od »pravih« barv, poleg tega pa za navdih vedno posegate po vintidž kosih. Videz je divji, toda vam je popolnoma vseeno.