Domovanje z novim vrtnim paviljonom je postavljeno zraven gozdnate primestne pokrajine, zato je sodobna zgradba obkrožena z velikimi drevesi in lepo negovanimi vrtovi. Novi bazen, kamniti zidovi paviljona, leseno ostrešje, manjši leseni objekt, ki se drži odprtega paviljona, in terase okoli bazena tvorijo prikupno dvorišče za glavno hišo, ki ga na slikah sicer ne vidite.

ameriski_vrtni_paviljon_2.jpg

Nerjaveče jeklo, steklo, skrilavec, mahagoni

Nove prehodne poti, drevesa in strukturirani nasadi zraven paviljona so geometrijskih oblik, kljub temu pa se še vedno lepo vključijo v okoliško naravo. Vrtni paviljon je namenjen celoletni uporabi, saj ga je možno zapreti z vseh strani in ogrevati s kaminom. Konstrukcija paviljona in streha sta izdelani iz nerjavečega jekla, stene brez okvirjev in drsna vrata pa so iz stekla, da omogočajo razgled na vse strani.

ameriski_vrtni_paviljon_3.jpg

Kamnite stene so narejene iz suho zloženega skrilavca, ki obdaja tudi območje kamina z visokim dimnikom, površina pod streho pa je obložena z lesenimi deskami iz mahagonija. Da lahko stanovalci vrtni paviljon uporabljajo tudi v mrzlih zimskih mesecih, so tla v notranjosti ogrevana, kar zagotavlja tudi večje udobje. Rezultat je topel in naraven življenjski prostor za sproščanje, ki daje popolno zavetje.

ameriski_vrtni_paviljon_4.jpg

Oprema v notranjosti

Kuhinja in jedilnica sta ravno tako izdelani iz elementov iz nerjavečega jekla, medtem ko so stoli in klop leseni. Talne obloge so pravzaprav modre kamnite plošče, ki se očarljivo ujemajo z drugimi kamniti površinami v paviljonu. Poseben učinek pričara visok leseni strop, saj navidezno poveča odprt prostor. V zaprtem lesenem objektu manjših dimenzij zraven pretežno odprtega paviljona pa sta zgrajena še kopalnica in prostor za shrambo kuhinjskih pripomočkov.