Strast do vodnih užitkov

Hansgrohe neguje strast pri ustvarjanju vodnih užitkov za vsakršno potrebo. Rezultat razvoja in proizvodnje, ki traja več kot 111 let, so visokokvalitetni proizvodi, ki so s svojo AirPower, Quick Clean ali EcoSmart funkcijamo prvi izbor velikega števila uporabnikov, tako v Sloveniji kakor v svetu.

notranjatus.jpg

Različni tipi prhe

Izberite svoj tip ročne prhe v skladu z njeno funkcijo in glede na cenovni razred, ki vam najbolj odgovarja. Ročne prhe so na voljo posamično ali v kompletu z držalom. Izbor se prične z osnovnim modelom Crometta 85, nadaljuje z modelom Croma 100 in zaključi z inovativnim in visoko funkcionalnim modelom Raindance Select 150. Izberete lahko posamično ročno prho ali pa praktični komplet z drogom, drsnikom in pršno cevjo, ki poenostavlja namestitev ročne prhe in povečuje udobje pri prhanju.

tipi_prh.jpg

Poiščite najbližji salon

Obiščite najbližji Hansgrohe razstavni salon in preizkusite različne modele ročnih prh. Akcijska prodaja na prodajnih mestih po Sloveniji je že pričela na naslednjih prodajnih mestih:ALONS Izola, Industrijska cesta 13; Aquanobile Koper, Ankaranska cesta 5b; Ljubljana, Dunajska cesta 129; Diskont Keramike Ljubljana, Celovška cesta 280; MAVI Ljubljana, Cesta v Mestni log 86; Maribor, Novakova ulica 8; Svetina & Lazar Domžale, Dragomelj 136; Tapro Trgovina Ljubljana, Celovška cesta 280; Trbovlje, Gabrsko 12

Več o naših proizvodih najdete na www.hansgrohe.si