Svoje življenje lahko naredite veliko bolj preprosto in lažje, če v domovanje umestite funkcionalne elemente notranje opreme, ki ne bodo preobremenili prostora, temveč ga bodo bolje organizirali. Odlična izbira so na primer stojala za oblačila, izdelana iz različnih vrst kovin, lesa ali podobnih materialov, ki naj se stilsko ujemajo z opremo sobe.

clothing_racks_for_all_to_see6.jpg

Podoba stojala naj se ujema z opremo

Stojala za oblačila imajo standardno konstrukcijo, vendar pa lahko funkcijo, ki jo opravljajo, dosežete na različne načine. Odločite se lahko za različne stile stojal, morda izberete rustikalnega, vintage ali po drugi strani modernega minimalističnega. Ne glede na izbrani slog bo rezultat vedno podoben, če ne celo enak. Pridobili boste praktično in lepo urejeno mesto za odlaganje svojih oblačil in tako sprostili nekaj prostora v omari.

stojalo_za_oblacila_v_prostoru_1.jpg

Stojalo za oblačila se poda v različne prostore

Namesto da stojalo za oblačila kupite, ga lahko izdelate tudi sami: uporabite drevesno vejo, ki jo prebarvajte v želen odtenek, nato pa vejo preprosto obesite na verigo ali žico, ki ste jo pritrdili na steno ali strop. Tako stojalo kot doma izdelano držalo za obešalnike lahko namestite kjer koli v domu, še posebno lepo pa se poda v spalnico, kamor ga postavite nekam, kjer vas ne bo oviralo. Stojalo za oblačila lahko postane del garderobne omare, če jo imate, uporabite pa ga lahko tudi v pralnici ali kopalnici, odvisno od vaših želja.

Več idej, kako v prostor umestiti stilsko stojalo za oblačila, najdete v naši fotogaleriji.