OVEN, 21. 3–20. 4.

S prilagodljivostjo, družabnostjo in zavzetostjo za usklajeno sodelovanje boste lovili ravnovesje v zvezi do 26. julija, bili malo bolj srečni marca, maja in v začetku poletja. Do 13. septembra in od 26. oktobra do Miklavža boste potrebovali energičnega partnerja in močno seksualno razmerje. Komunikacijske priložnosti izkoristite od 11. januarja do mlaja 30. januarja, da boste želi uspeh, priznanje in zaslužek med 5. marcem in začetkom aprila. Največje poslovne možnosti izkoristite od 16. julija do konca leta, zlasti po 12. avgustu ter med 13. septembrom in sončnim mrkom 23. oktobra.

BIK, 21. 4.–21. 5.

Ljubezensko življenje boste želeli spraviti v realne, praktične okvire do konca februarja, se navezali na zrelega človeka, in uredili stanovanjsko vprašanje. Med 5. in 22. aprilom boste doživeli prvi vrhunec sreče in presežkov, drugi s povečano plodnostjo bo junija, na družabni ravni pa v začetku oktobra. Neskladnim parom se bo kriza poglobila avgusta, ko bi lahko sledil razhod. V poslih se ne obotavljajte, da bi lahko obilno želi od aprila do poletja. Nova ali boljša služba, tudi napredovanje čaka najbolj goreče! Od 26. julija do 13. septembra potrebujete sprostitev, drugače se boste iztrošili!

DVOJČKA, 21. 5.–21. 6.

Do sredine julija bo okrepljena vaša očarljivost in pripravljenost sodelovati s partnerjem, a ne izolirano od drugih. V drugem delu leta bo Jupitrova pozitivna energija prinesla v življenje mnogih več zaupanja, nadgrajevanja zveze, urejanja skupnega doma, poroko, naraščaj, srčnega prijatelja, tudi ljubimca. Ustvarjalnost vam lahko prinese izredne rezultate januarja in marca. Pomembne zveze in ugodni finančni rezultati vas lahko spremljajo še nekaj časa v maju in prvi polovici julija. Avgusta, oktobra in decembra se podajajte na nove poslovne poti.

RAK, 21. 6.–22. 7.

Čustveni cunamiji bodo značilnost prve polovice leta, ki bo za vas naj-pomembnejša. Izgradite ljubezensko razmerje do želenih razsežnosti. Februarja se boste navezovali na starejšo osebo, aprila in junija pa se radostili naraščaja. Nova prijateljstva in ljubezni bodo osrečujoča sredi pomladi in poletja. Trenja med neskladnimi pari bodo prisotna do poletja in sredi jeseni. Naklonjene poslovne okoliščine čim bolje izkoristite! Služba vas čaka še od 17. marca do maja, zadnji vlak pa bo odpeljal junija, za zamudnike še v začetku poletja. Krhko zdravje bo še bolj načeto do poletja in sredi jeseni!

LEV, 23. 7.–22.8.

Zaradi omejujočega vpliva Saturna v škorpijonu, boste imeli avgustovski levi bolj občutna približevanja in oddaljevanja v odnosih vse do decembra. Pritiske boste lažje prenašali skladni pari. Največ preobratov in razhodov bo avgusta, a tedaj tudi mnogo novih usodnih ljubezni. Za mnoge se bo do konca leta vendarle pričelo srečno obdobje, katerega vrhunec bo v oktobru. Skočite na vlak inovacij, izvirnih rešitev in informacijskih priložnosti, da jih boste od 5. marca do konca maja ponudili trgu. Če nimate službe, zgrabite za priložnostna dela v začetku poletja.

DEVICA, 23. 8.–23. 9.

Ljubezenska čustva bodo izrazitejša aprila in junija, na vrhuncu poletja, do vašega rojstnega dne ter med 26. oktobrom in sv. Miklavžem. Novim ljubeznim in naraščaju bodo kozmične sile najbolj naklonjene spomladi. Poslovite se od nezaupanja in do skrajnosti razvijte dobre misli in ravnanja. Velike možnosti za zgodbo o uspehu imate v prvi polovici leta zaradi izjemno pozitivnih vplivov Jupitra, sredi jeseni pa zaradi Marsa, zato se ne obotavljajte sprejeti odgovornosti in pomembnih odločitev. Denarja vam ne bo primanjkovalo, razen če se sami spravite v prazen tek. Na zdravje pazite v začetku jeseni!


TEHTNICA, 23. 9.–23. 10.

Do začetka marca in maja se čim manj zapletajte v družinske in partnerske spore. Zaradi Marsa v vašem znamenju pazite, da vas srd na moškega ne bo razjedal vse do sredine poletja. Marca si pridobite novih poznanstev in simpatijo. Globlja čustva in sreča vas bo zadela aprila, po 12. avgustu pa poletna ljubezen. Pri nekaterih bo veselo pričakovanje obrodilo sad. Oboževalce boste navduševali oktobra in decembra, toda novembra sledijo novi križi in nesoglasja. Poslovno vam bo druga polovica leta bolj naklonjena kot prva. Aprila, junija, oktobra in decembra boste lahko unovčili svoje talente tudi onstran meja.

ŠKORPIJON, 23. 10.–22. 11.

Nasprotja med planetoma ljubezni vam bosta povzročala preglavice v odnosih s partnerjem vse do 5. marca, ko bo nastopila odjuga. Če boste z njim zdržali, se bo vajina zveza aprila in junija prelevila v čutno romantično skupnost, v kateri bo prostor za naraščaj. Samskim bo na voljo obilo zanimivih kontaktov. Vaša nemoč in ujetost se bo sprostila med 26. julijem in 13. septembrom, ko bo na površje izbruhnila vaša spolna sla. Ta se bo še ponovila med 26. oktobrom in 5. decembrom. Nova ali boljša služba, dodaten zaslužek, sodelovanje v mednarodnem projektu in urejanje pravnih zadev v prvi polovici leta. Vzdržite pritiske!

STRELEC, 22. 11.–22. 12

V prvi polovici leta boste zelo čuteči, ljubeči in ranljivi, v drugi polovici pa ponosni. Spomladi nekatere čaka naraščaj, poročno potovanje ali nova ljubezenska zveza. Več prijateljskih vezi bo v drugi polovici januarja, od marca do konca maja ter v začetku poletja. Vmes bo kakšno kratkotrajno ljubimkanje, prava, plamteča čustva pa bodo vroče zagorela najpozneje po 12. avgustu ter v prvi tretjini jeseni. Do poletja boste morali urediti zasebne finance in premoženjsko stanje družine ter pomagati družinskim članom. Željni napredovanja in iskalci nove ali boljše zaposlitve presenetite s svojo ustvarjalnostjo čim prej, da boste želi odlične rezultate od avgusta naprej.

KOZOROG, 22. 12.–20. 1.

Venera v vašem znamenju vse do 5. marca vam bo pomagala ohranjati obstoječo zvezo, kljub trenjem, ki bodo posledica vajine neusklajenosti in tršega prilagajanja. Če ne bo brezpogojne ljubezni, se bosta razšla. Nekaterim se obeta nora ljubezen aprila ali junija. Nasprotni spol bo nekatere privlačil kot magnet avgusta in novembra, ko vas bo preplavila spolna sla in pretresla do temeljev. Vzpostavite čvrste vezi z nadrejenimi in pomembnimi poslovnimi partnerji, da boste skupaj lažje prebrodili kritična obdobja do poletja. Odprite se navzven, na mednarodne trge in v javnost ter se povežite z raziskovalnimi ustanovami, da boste želi ugodne finančne rezultate – februarja, aprila, junija in novembra.

VODNAR, 20. 1.–19. 2.

S skrivnostnim oboževalcem pričnite trgati prepovedane sadeže do marca, da bi potem obelodanili vajino razmerje. Nesrečnim iskalcem primernega partnerja bo sreča naklonjena po več zmenkih marca, maja in v prvi polovici julija. Do 26. julija imate čas, da utrdite ljubezenske odnose, kajti potem bodo izbruhnile na plan zatajevane zamere. V vlogi rešitelja se bodo pojavili ohrabrujoči prijatelji v prvi tretjini jeseni, ko se bo eros znova razplamtel. Sprostite in razvijte svoje ustvarjalne moči po 11. januarju, da boste unovčili svoje adute po 5. marcu, 3. maju in 27. juniju. Tedaj bo tudi več zaslužka, razveseljujočih vesti in pomembnih poznanstev. Pokažite, kaj zmorete oktobra in medijsko boste prepoznavni do silvestra.

RIBI, 19. 2.–20. 3.

Idilično romantično stanje zaradi srečne zaljubljenosti naj bi trajalo vse do 13. septembra, ko bo nastopilo večje vznemirjenje, ki pa skladnih parov ne bi smelo vreči iz tira. Po sončnem mrku 23. oktobra se bo erotično, čustveno in harmonično stanje še poglobilo ter se pred božičem samo nekoliko zamajalo. Za resne pare bosta februar in pomlad najbolj ugodni obdobji za urejanje nepremičnine, skupnega doma in veselo pričakovanje naraščaja. Isti čas bo najboljši tudi za razvoj poslov, novo zaposlitev, napredovanje in potovanja v tujino. Kljub težavnim okoliščinam se ne predajajte malodušju. Komaj slutene višave boste dosegli že sredi aprila, junija, avgusta in novembra, ko se vam bodo izboljšali tudi prihodki.