Odprti svetli prostori

Belino tako zunaj kot znotraj v notranjosti razbija topla barvna paleta. Prevladujejo siva, črna in rjava barva. Veliko je tudi lesa. Oprema je minimalistična in moderna. Vsi prostori so zelo odpri in zahvaljujoč velikim drsnim vratom tudi zelo svetli. Dnevni prostori: kuhinja, jedilnica in dnevna soba so skupni. V dnevni sobi je tudi kamin.

hvh09.jpg

Tla v spalnici so iz svetlo sivih ploščic. Pod posteljo v temno rjavi barvi je svetlo siva preproga. Nasproti postelje se čez celo steno od vrha do tal razteza omara iz lesa v temno rjavi barvi. Televizor je skrit pod ploščicami - ob pritisku na gumb se vzpne iz tal. Tudi kopalnica je v sivobelorjavi barvni paleti. Je zelo moderna in minimalistična.

Veliko notranje dvorišče z bazenom

Hiša ima zelo veliko notranje dvorišče, na katerem je bazen, belo barvo pa razbijajo svetlo sive talne plošče, rastlinje in sive okrasne blazine na zunanji belo oblazinjeni sedežni garnituri. Na dvorišče vodijo številna drsna vrata, "posajena" po vsej hiši. Tudi zunaj je velik kamin.

hvh02.jpg

Ob vhodnih vratih iz jekla so na fasado pritrjene lesene letvice v svetlo rjavi barvi, ki dajejo toplino sicer belemu pročelju.

Več fotografij razkošne rezidence si oglejte v naši fotogaleriji.