Elementi, ki povzročajo nepredvidene situacije, so cevi za ogrevanje, radiatorji, vtičnice, stikala, domofoni, podboji, klimatske naprave, elektroomarice, krive stene, oboki, tramovi, preklade, okenske police in še kaj. Vse našteto včasih moti načrtovanje in nakup klasičnega pohištva, v katerega montaža ni vključena in smo zato primorani zanjo poskrbeti sami. Da bi prostor, ki ga je v stanovanjih seveda vedno premalo, dobro izrabili, je najprimernejša izbira pohištvo po meri.

Vsi Akronovi izdelki so narejeni po meri. Pri vsakem naročilu je treba opraviti izmero in preveriti vse morebitne ovire. Vsak prostor se načrtuje individualno, pri čemer se pohištvo prilagodi prostoru in potrebam uporabnika.

Celostna storitev ter logistika pretoka informacij in znanja sta pri Akronu vredni zaupanja – od svetovalca, ki je seznanjen z željami stranke, in tehnologa, ki pripravlja naročilo za proizvodnjo, do monterja, ki naročilo s papirja prenese v realnost.

Pri na videz nerešljivih situacijah vam pomagamo in svetujemo, kako do rešitve, ki bo služila svojemu namenu. Dobrodošli v našem salonu na Runkovi 2 v Ljubljani.