Garaža na notranjem dvorišču

Ker so lastniki veliki avtomobilski navdušenci, je bilo treba poskrbeti tudi za njihove številne jeklene konjičke. Prostor so jim namenili na notranjem delu dvorišča. Notranje dvorišče tudi dodobra osvetljuje notranje prostore, ki ga obdajajo. Ti so razdeljeni na zasebne in skupne prostore.

lucerne_road_house_3.jpg

Prevlada sivobeločrnih tonov

Notranjost je moderna, v njej pa prevladujejo sivobeločrni toni. V enaki barvni paleti je tudi fasada. Arhitekt se je za to paleto uporabljenih materialov odločil, ker je želel ustvariti kohezivnost zunanjosti in notranjosti. Veliko kosov je tudi narejenih po naročilu, kot denimo ročno spihan lestenec umetnice Katie Brown v jedilnici ali kljuka na vhodnih vratih, delo umetnika Davida Whitea. Plošče za jedilno mizo pa je prepleskal sam arhitekt.

lucerne_road_house_7.jpg

Dnevna soba in kuhinja se razpotezata v dveh nadstropjih. Z zgornjih, zasebnih prostorov se zahvaljujoč velikim steklenim stenam razprostira čudovit razgled na pristanišče

lucerne_road_house_8.jpg

Bazen, ki se vizualno nadaljuje v zaliv

Za hišo je veliko dvorišče z bazenom, ki se vizualno nadaljuje v zaliv, na dvorišču pa je tudi velika travnata površina z nekaj palmami.