Obožujete igranje ročnega nogometa, a ne veste, kam in kako ga vključiti v obstoječo notranjo opremo s sodobnim dizajnom? Potem si lahko omislite unikatno mizo za ročni nogomet iz kolekcije Teckell Krystall, ki se odlično poda v vsako še tako elegantno stanovanje. Ne rabite biti športni navdušenec, da bi cenili lepoto omenjene zbirke.

miza_za_rocni_nogomet_in_obenem_klubska_miza_1.jpg

Edinstvena kombinacija materialov

Miza za ročni nogomet iz razkošnih materialov ima poseben umetniški videz, ki ga je izredno težko podvojiti. Je mešanica ročnega umetniškega ustvarjanja in tehnologije, saj je vsaka figura na mizi ročno pobarvana in polirana. Figure so tako izdelane iz poliranega aluminija, nastavljive noge iz orehovine ali drugih dragocenih vrst lesa, ogrodje mize iz kristala, končno podobo pa lepo popestrijo dodatki iz kroma in celo zlata.

miza_1.jpg

Ročni nogomet ali klubska mizica

Zaradi stilskega dizajna se miza za ročni nogomet zlahka vklopi v vsak prostor. Mize vam ni potrebno več skrivati v kotu, ampak jo lahko postavite kar v dnevno sobo kot osrednjo točko prostora. Ker zraven dobite tudi prozoren in odstranljiv pokrov za mizo iz kristala, ki ga po uporabi enostavno namestite na vrh, lahko mizico za igranje ročnega nogometa brez težav spremenite v atraktivno klubsko mizo. To pa je kot nalašč za manjša stanovanja.