O HIŠI DELTA 138
Hiša Delta 138 iz skupine AVANTGARDE je zasnovana kot sodobna nizkoenergijska enodružinska hiša, ki po svoji funkcionalnosti in obliki najbolj odgovarja sodobnemu – ekološko ozaveščenemu načinu bivanja. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

SUPER JESENSKE UGODNOSTI & NOVOSTI
Ob tem vas bodo seznanili tudi s številnimi SUPER JESENSKIMI UGODNOSTMI. Za 15 izbranih najbolj iskanih nizkoenergijskih hiš Lumar so pripravili akcijo SUPER KLJUČ. Nakup hiše Lumar še nikoli ni bil tako enostaven, preprost, udoben in ugoden. Pripravili so tudi posebno akcijsko ponudbo SUPER PRESTIGE za vse, ki boste svojo sanjsko hišo gradili po individualni idejni zasnovi, ali se odločili za drugo tipsko hišo Lumar. S strani predstavnika banke boste lahko pridobili tudi osnovne informacije o možnostih financiranja vaše bodoče hiše Lumar.

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV
Lumarjevi strokovnjaki vam bodo predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

Več informacij in prijave na www.lumar.si