Kar dve izmed sedmih najvišjih, zlatih priznanj sta pripadli Gorenju, ki si je nagradi prislužilo za pečico z inovativnim barvnim zaslonom na dotik Gorenje HomeCHEF in sušilnik perila s toplotno črpalko, energijskega razreda A.

Nagrajena izdelka za najzahtevnejše uporabnike

Nagrajena Gorenjeva izdelka, ki ju odlikujejo vrhunska tehnologija, okolju prijazno delovanje in prepoznavno oblikovanje, sta v prodaji že dobro leto in sta zaradi svojih izjemnih lastnosti ter uporabniku prijaznega upravljanja tudi med kupci izjemno pozitivno sprejeta. Pečica HomeCHEF, ki je bila v Nemčiji nagrajena z nagrado Plus X, posebno priznanje pa ji je podelila tudi mednarodna žirija prestižne oblikovalske nagrade red dot, prepriča s svojim inovativnim elektronskim upravljanjem na dotik, visoko energijsko učinkovit sušilnik perila pa z inovativno senzorsko tehnologijo ter številnimi samodejnimi funkcijami za vrhunsko nego perila. Oba izdelka sta namenjena najzahtevnejšim uporabnikom.

1_bostjan_pecnik_izvrsni_direktor_za_razvoj_v_gorenjusmall.jpg

Razvojno naravnani do uspeha

Boštjan Pečnik, izvršni direktor za razvoj v Gorenju, je prejem dveh zlatih priznanj komentiral: »Veseli smo priznanja GZS, ki za nas pomeni dodatno potrditev za dobro opravljeno delo pri razvoju pečice HomeCHEF ter nove generacije sušilnikov perila s toplotno črpalko, ki dosegajo energijski razred A in več. Seveda pa razvoj v podjetju ne sme nikoli počivati na lovorikah. Nadaljujemo z aktivnostmi razvoja novih gospodinjskih aparatov, ki jih odlikujejo inovativne funkcije in lastnosti, hkrati pa na trge že pošiljamo nove inovativne aparate iz Gorenja, kot je z red dot nagrajeno kuhališče IQcook s tehnologijo parnega kuhanja.«

več na www.gorenje.si