Design Studio, ki deluje v Dolu pri Ljubljani, je prodajni in razstavni salon, v katerem je predstavljen obsežen program izdelkov in storitev podjetja Jub. Obiskovalci lahko v njem najdejo veliko kreativnih idej za vsak dom ter izvirne rešitve za zaščito in dekoracijo notranjih zidnih površin, fasadnih površin, lesa in kovine. Na posebnih izvlečenih panojih je več kot 350 barvnih odtenkov po Jubovi barvni karti, kar omogoča večplastno barvno kombiniranje. Predstavljeni so tudi najnovejši barvni trendi in modne barvne kombinacije.

jub_studio_des1.jpg

Več kot 350 odtenkov barv in dekorativni kotiček

V galeriji barv in ometov je predstavljenih več kot 350 odtenkov barv in ometov po barvni karti Jub na večjih površinah, kar olajša predstavo v prostoru in pripomore k preprostejši odločitvi glede izbora barve zaključnega fasadnega sloja. V galeriji fasadnih sistemov Jubizol so predstavljeni različni toplotnoizolacijski materiali kot del fasadnega sistema Jubizol in gradbeni detajli s poudarkom na njihovi izvedbi.

Najatraktivnejši del je dekorativni kotiček, ki vključuje predstavitve dekorativnih obdelav površin, z različnimi tehnikami nanosa pa so prikazani izdelki Marmorin (dekorativni akrilni kit), Artcolor (dekorativni gel, namenjen za slikovite in fantazijske obdelave zidnih površin v stanovanju), Decoral (mineralni omet), Jubosil antik (fasadna barva, namenjena dekorativni obdelavi fasadnih in notranjih fino ali grobo ometanih zidnih površin), Glamour (pokrivna metalik zidna barva) in šablone.

izdelava_sablon_1.jpg
izdelava_sablon_2.jpg

Vse informacije na enem mestu

Za popolno opremo doma je v Jubovem Design Studiu tudi kotiček keramike s programom Hydrosol sistem, kjer so predstavljeni izdelki in programske rešitve za hidroizolacijo teras, balkonov, vodnih zbiralnikov v zemljo vkopanih delov, sanacijo poplavljenih površin, sanacijo kopalnic, program interjerja ter eksterjerja pa je zaokrožen s programom za vgradnjo keramičnih ploščic.

V razstavnem salonu so na enem mestu na voljo vse informacije, ki jih obiskovalci potrebujejo za lažjo odločitev glede izbire barvnih kombinacij na fasadi ali v notranjih prostorih, hkrati pa so z nasveti na voljo arhitekti, tehnični svetovalci in prodajno osebje, ki obiskovalcem pomagajo pri izbiri ustreznih izdelkov in s tem pri uresničitvi idej za dom.