Raznolikost detajlov in barv

Obilje različnih barv, tekstur in materialov njihovega doma spominja na oazo. V notranjosti je veliko lepih detajlov. Pisane okrasne blazine z različnimi potiski in barvnimi kombinacijami ustvarjajo sproščeno vzdušje. Veliko je slik s podobami narave ter zanimivih skulptur in dekorativnih dodatkov iz naravnih materialov, ki jih dopolnjujejo vejice cvetja v preprostih steklenih vazah. Za še večjo raznolikost interjerja poskrbijo barvite preproge in namizne svetilke, ki se razlikujejo od prostora do prostora.

Vsaka soba je opremljena drugače in s svojstvenimi, edinstvenimi elementi, vsem pa je skupen barvit in sproščen slog. Leseno pohištvo obrabljenega, starinskega videza v dnevni sobi pričara naravnost in pristnost, pleteni stoli pa dajejo vtis lahkotnosti in sproščenosti. Klopca v jedilnici je pobarvana v osvežujočo turkizno barvo, ki spominja na morje. Dopolnjujejo jo različni stoli ter preprosta lesena miza.

caceres_house10.jpg

Lastniki so domu vdihnili oseben pečat

Hiša pripada družini s tremi otroci. Takoj, ko so odkrili ta kraj, so vedeli, da si lahko tu ustvarijo popoln družinski dom. Lokacija je čudovita, tiha in obkrožena s čudovito pokrajino, ki jo lahko tudi v notranjosti občudujejo skozi velika okna in steklene stene. Podobe zunanjega sveta tako pomembno vplivajo tudi na videz interjerja.

caceres_house4.jpg

Ko so kupili hišo, seveda ni bila čisto popolna. Vanjo so morali vnesti nekaj sprememb in prostore prilagoditi družinskim potrebam. Odločili so se za dinamičen videz in notranji opremi vdihnili osebni pečat s polnostjo barv. Nekaj sob so preuredili ter hišo tudi dozidali. Pika na i sta zanimiv vrt in veranda, s katere se ponuja lep razgled na okolico.

caceres_house6.jpg

Če se želite sprehoditi po tej čudoviti in sproščeno opremljeni hiši v Španiji, si oglejte še našo fotogalerijo.