Barvna paleta Izvedenec odkriva svež pristop k uživanju lepih stvari v življenju, medtem ko odseva zgodovino in eleganco. Barve so kompilacija monokromatskih vijoličnih tonov, močno rožnate, globokega mahagonija, belega grobeljnika in zelene, ki se prelivajo v šampanjsko bež in srebrno.

Barve Glamur nosijo pridih minulega časa: rdeča, monako modra, najtemnejša črna in činčila ter eterična siva. Če želite glamurju dodati več sijaja, sta na voljo še srebrna in šampanjska bež.

Nova stara šola vnaša preobrat v siceršnjo klasično barvno paleto, ki jo navadno najdemo na ikonskih zastavah. Barve so močna rdeča, svetlo bela in močna kraljevsko modra ter modra kot ultramarin. Sivi odtenki so vidna povezava med starim in novim svetom.

Robustni posamezniki spodbujajo in navdihujejo naravne odtenke prerije, brušenega usnja in lesa, zemeljski rjasti toni pa se stopijo s klasičnim vintage indigom in spranim džinsom.

Oranžne tone in odtenke začimb popelje na novo raven barvna paleta Izvlečki, ki vzbuja asociacijo na privlačne vonjave ter ustvarja pikantne in pogosto nepričakovane kombinacije.

Stopinje so barvna paleta, ki nas vodi po poti živahnih plemenskih barv. Zapeljujočemu ritmu odtenka mandarine, ki se je že uveljavil, sledijo pavje modra, ognjeno rožnata in sončno rumena, rumeno zelena, imenovana oaza, pa si podaja roke z vročo sudansko rjavo.

Paleta Bivanje nas vodi na čudežno in zapleteno potovanje, ki se izkazuje v zapeljivi mešanici odtenka vina, močni vijolični in barvi slive. Bledo rožnata in  rožnata kot fuksija si podajata roke z odtenki prerije in zelenimi zimskimi travami, za organski videz pa poskrbi odtenek gob šitake.

Površinska obdelava je izjemno teksturirana paleta, ki združuje gladkost in grobost. Vsebuje barve oceana in zraka, modre odtenke pa poudarjajo siva in odtenki kamenja ter breze v kombinaciji z zeleno barvo agave. Bronasta dodaja tej raznovrstni, a skladni paleti še eno dimenzijo in patino.

Nenavadna, čudna in celo nekoliko nora – tako bi lahko opisali barvno paleto Neobičajno, ki v trenutku spodbudi domišljijo opazovalca. Zanimanje nam lahko vzbudijo stil, tekstura, oblika ali dizajn, toda barve so tiste, ki takoj pritegnejo pogled. Barve, kot so ubito modra, bučna in odtenek čokoladnega pralineja, so namenoma umirjene, jantarno zelena, lipovo zelena, zlata, svetlo in temno vijolična pa so njihovo ustvarjalno nasprotje.