V kopalnici nisem posebej označevala elementov, ker so v njej prav gotovo že napeljave, ki same po sebi narekujejo tlorisno situacijo.

V predsobi sem prostor za vrati zaprla, saj je tu idealna priložnost za večjo vgradno omaro. Tik ob steni, ki loči oba prostora, bi na vašem mestu vgradila odprte police do stropa, saj je na tem delu vsaj 30 centimetrov neizkoriščenega prostora, ki ga lahko uporabite v ta namen. To sem označila črtkano.

Garderobno omaro postavite takoj za vrata, na levo stran, sledi naj večji, a nižji element, deloma s policami v gornjem delu in s predali v spodnjem. Pisalni kot je postavljen ob zunanjo balkonsko steno. Na drugi strani sem ob steno umestila kuhinjske elemente, ki jih od dnevnega prostora ločuje miza (šank). Pod njo se lahko postavi dva elementa, kar pride prav na tako majhni kvadraturi. Mizna plošča naj na vsaki strani gleda 30 centimetrov čez njun rob.

Ostane samo še dovolj prostora za malo večjo zofo (posteljo) in fotelj z mizico, za dodaten dvosed pa žal ni možnosti. Predlagam, da si balkon uredite v prijeten zunanji ambient, kot podaljšek dnevne sobe.