Sproščeno vzdušje v tem modernem stanovanju prikličejo tople barve, kot so oranžna, rumena in odtenki rjave, ter edinstvena kombinacija lesa in kamnitih površin. Osrednji bivalni prostori so združeni v odprt načrt, vsak kotiček prostora pa je ločen od drugih s premišljenim izborom notranje opreme.

stanovanje_v_moskvi_2.jpg

Jedilnica, kuhinja in dnevna soba

Jedilnica in pult za obedovanje zraven kuhinje sta opremljena v prečiščenih sodobnih linijah, po katerih se zgleduje tudi kuhinja. Bela minimalistična kuhinja je ločena tudi s pomočjo talnih oblog, saj tu najdemo bele keramične ploščice, medtem ko so talne obloge v jedilnici in dnevni sobi lesene. Jedilno mizo in stole popestrita dve veliki stopni svetilki, dve namizni svetilki pa krasita tudi omarico ob zidu. Dnevna soba je razdeljena na dva dela: večja rjava sedežna garnitura predstavlja središče, dva manjša rumena naslonjača s stransko mizico ob oknu pa kotiček za branje.

Glavna spalnica in otroška soba

Nevtralno opremljeno glavno spalnico zaznamuje veliko usnjeno posteljno vzglavje rjave barve, ki se razprostira čez celo steno. Otroška soba za dva malčka je mnogo bolj živahna, saj se ponaša z živahnim dizajnom, prevladujoče sive in bele odtenke pa dopolni drzna oranžna barva. Stena nad zložljivima posteljama, ki je dobesedno videti kot sestavljanka, v sebi skriva prostore za shranjevanje. Najbolj pa izstopajo stopnice v manjši omari zraven televizije, saj vodijo na vrh omare, kjer lahko otroka izkoristita prazen prostor za dodatno shrambo.

stanovanje_v_moskvi_3.jpg

Kopalnica

Stene v kopalnici so obložene z mozaičnimi keramičnimi ploščicami, medtem ko so talne obloge in omarica nad straniščno školjko iz temnega lesa. Območje elegantno poživi kotna kopalna kad, ki se odlično poda k podobnemu umivalniku in drugim elementom. Ob robovih stropa so oblikovalci vgradili LED-svetlobne verige, ki osvetlijo sicer razmeroma temačen kopalniški prostor brez oken.

Več posnetkov tega modernega  moskovskega stanovanja pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.