Zgledujte se po prikazanih primerih in v jedilnici ali manjšem kotičku za obedovanje pričarajte sodoben videz, ki hkrati odraža tudi kanček značilnosti drugih modnih stilov. Pokažite malo poguma in domišljije ter na eleganten način spremenite podobo stare ali opremite povsem novo jedilnico.

rustikalnost_v_jedilnici.jpg

Rustikalno in moderno

Kombinacija rustikalnih in sodobnih elementov bo delovala toplo in udobno, obenem pa vas bo kar vabila k druženju. Če ste človek narave in vam je še posebno všeč sproščeno rustikalno vzdušje, ki odraža podeželje, si omislite leseno mizo iz masivnega lesa ali črno kovinsko mizo, zraven katere postavite lahke stole ultramodernega dizajna in veselih barv. Kreirali boste izredno modno podobo, ki je v letošnjem letu še posebno v trendu.

dizajn_v_barvah_v_jedilnici.jpg

Dizajn v barvah

Bodite kreativni in svojo jedilnico dizajnirajte tako, kot bi jo oblikovala muhasta hollywoodska zvezda! Uporabite zaobljene linije mize in stolov, žive barve in vzorce, kovinski sijaj ter kombinacijo lesa in plastike. V prostoru ne sme manjkati niti dizajnerska posoda sodobnih linij. Če izberete leseno pohištvo iz laminiranega lesa, nad mizo obesite trendovski plastični lestenec v belem odtenku, če pa je pohištvo iz drugih materialov, naj bo lestenec nad mizo lesen. Ozadje ohranite nevtralno.

neoklasicizem_v_jedilnici.jpg

Neoklasicizem je v trendu

Če želite slediti zadnjim trendom v opremljanju interjerjev, jedilnico ovijte v neoklasični stil. Miza in stoli posodobljenih klasičnih linij in nevtralnih barvnih tonov se bodo namreč odlično vključili v praktično vsak slog notranje opreme. Klasična eleganca je vedno trendovska; enostavne oblike, s tkanino ali usnjem oblazinjeni stoli in kombinacije dveh nevtralnih barv tako botrujejo zasnovi neoklasicizma, ki nikoli ne zastari.