Oglejte si nekaj nasvetov, s katerimi boste zagotovo navdušili vaše goste.

V leopardji vzorec oblazinjeno pohištvo

Tudi kos pohištva je lahko odlična osrednja točka. V leopardji vzorec oblazinjen naslonjač gre izvrstno skupaj z ostalim pohištvom in opremo v barvah omenjene živali. V prostor lahko vnesete tudi kakšno dekoracijo (denimo umetnino ali ogledalo z okvirjem v zlato/bež barvi). Takšen kos se bo lepo podal tako v klasično kot moderno opremljen prostor, pazite le na barvno ujemanje opreme. V leopardji vzorec oblazinjen stol je lahko tudi odlična popestritev domače pisarne. Presenetljivo lepo, a nevsakdanje se sklada tudi s turkizno barvo stene, rumenimi zavesami in barvitimi stenskimi dekoracijami.

office_leopard.jpg

Če se vam zdi naslanjač nekoliko prevelik zalogaj za vaš prostor, vam predlagamo, da posežete po otomani ali pručki, oblazinjeni v leopardji vzorec. Ta se bo še posebno lepo podala ob toplo paleto barv, saj bo poskrbela za zelo "šik" osrednjo točko. Presenetljivo lepo se leopardji vzorec poda tudi skupaj s klasično opremljeno kuhinjo v zemeljskih tonih. Preproga v leopardjem vzorcu se bo čudovito podala v klasično ali preprosto opremljeno sobo. Na ta način boste prostoru dali nekaj barve in teksture. Videz dnevne sobe boste izdatno popestrili, če boste na kavč položili nekaj okrasnih blazin v omenjenem vzorcu.

animal_print_living_room_chairs_pillows_leopard_cheetah.jpg

Senčila v leopardjem vzorcu

Leopardji vzorec lahko v prostor vnesete tudi preko senčil za svetila ali senčil na oknih. Lahko pa tudi prekrijete obstoječa svetila z rutami v omenjenem vzorcu. Seveda se pred tem prepričajte, da lahko to varno storite. Več nasvetov, kako v interjer vključiti atraktiven leopardji vzorec, pa si lahko ogledate še v naši fotogaleriji.