Tako zdaj nadaljujejo dela tudi v naselju Moj novi dom v Gmajnici pri Komendi, kjer podjetje Eko Gradvest končuje skupino večstanovanjskih objektov. Medtem ko delavci nadaljujejo dela, stanovalci že lahko uživajo ugodje kakovostne gradnje in idiličnega okolja. O tem se lahko sami prepričate, če to naselje tudi obiščete. Stoji namreč v neposredni bližini smučarskega centra Krvavec, letališča Brnik, Kamnika, Kranja, Domžal in ne nazadnje tudi do Ljubljane ni več kot 20 kilometrov.

Stanovanja, ki so še na voljo, merijo od 41,89 kvadratnega metra do 114,60 kvadratnega metra. Razpoložljiva so tako v pritličju z atrijem ali v prvem nadstropju oziroma mansardi in glede na to je oblikovana tudi ponujena akcijska pomladanska cena. Stanovanja v pritličju so trisobna s teraso in atrijem, v prvem nadstropju in mansardi pa so tri- oziroma dvosobna stanovanja z balkoni različnih dimenzij. Temu primerne so tudi cene, ki se za kvadratni meter s popustom gibljejo od 1302 evra za kvadratni meter do 1936 evrov za kvadratni meter (več o tem pove priložena tabela, kjer lahko primerjate izračunane gradbene prodajne cene z akcijskim spomladanskim popustom, še več informacij pa lahko dobite seveda z obiskom naselja ali na priloženih telefonskih klicnih številkah in na spletni strani www.mojnovidom.si).

dom298_ekogradvest_3.jpg

Pomladni akcijski popust velja ob takojšnjem plačilu in pri tem v podjetju Eko Gradvest pomagajo urediti vse, kar je treba pridobiti za bančno posojilo, v postopkih pri notarskih zapisih in vpisu v zemljiško knjigo. Ali kot rečemo: pomagajo urediti vse potrebne ali nujne »birokratske« postopke. Stanovanja bodo prodana »finančnih bremen prosta«, kar pomeni, da jih lahko kupci zastavijo za hipotekarno posojilo v svojem imenu.

dom298_ekogradvest_4.jpg

Pri tem ne gre prezreti dejstva, da gre za kakovostno gradnjo energetsko varčnih objektov, za katere uporabljajo naravi prijazne materiale in način gradnje (od žgane opeke za osnovno zidavo, ustreznih izolacijskih materialov od temeljev do strehe, energetsko varčnega stavbnega pohištva do strešne kritine s peščenim posipom, enako velja tudi za notranjo ureditev prostorov, za ogrevanje je zagotovljen zemeljski plin). Hkrati so svojo inovativnost ves čas potrjevali tudi s prodajno ponudbo za trg. Tokrat so kot rečeno pripravili spomladanski popust za določeno število stanovanj v večstanovanjskih objektih, ki so še na voljo.