Postelja, ki se skrije v omaro, je več kot primerna za manjša stanovanja in garsonjere, kjer je čez dan potrebnega čim več bivalnega prostora, zvečer pa je kakovostno spanje bistvenega pomena. Sistem Aladin v zaprtem položaju potrebuje le 37 centimetrov globine in je tako povsem nemoteč element v prostoru. Z enostavnim sistemom odpiranja se skrita postelja spremeni v udobno ležišče širine 160 cm ali 180 cm. Z elastičnimi trakovi pričvrstimo vzmetnico skupaj s posteljnino, tako da te ni treba posebej pospravljati. Postelja se lahko vgradi kot samostojni element, lahko pa je postavljena v kombinaciji z vgradno omaro, knjižnim regalom, pisalno mizo, predalnikom …
Pestra izbira barvnih in lesnih dekorjev iverala zagotavlja zlitje postelje s preostalim pohištvom.

Kadar v stanovanju nismo zelo omejeni s prostorom in bi ga vseeno radi dodobra izkoristili, je zelo uporabna DVIŽNA POSTELJA. Dvižna postelja Akron je zasnovana po željah kupcev in je narejena po meri. Ima leseni prilagodljiv okvir, na katerega so vpete letvice. Med okvir vpete letvice omogočajo dodatno varčevanje pri prostoru. Letveni okvir je lakiran, kar preprečuje trganje vzmetnice. Mehanizem dviganja postelje ima dve stopnji. Prava stopnja vzmetnico dvigne, druga stopnja pa jo postavi v vodoravni položaj. Prednost vodoravnega dvignjenega položaja je boljše zračenje postelje, prav tako je precej lažje tudi postiljanje.

Podposteljni prostor, ki je namenjen pospravljanju stvari, je lahko poljubno visok in tako zelo uporaben za odlaganje škatel, posteljnine, sezonskih oblačil in drugih stvari, ki jih ne potrebujemo vsak dan. Prostorsko zelo izkoriščeno posteljo lahko obogatimo še z izbiro oblazinjenega vzglavja in ji tako pridamo občutek udobja in ugodja.
Prodajni program postelj podjetja Akron je tako kot v drugih elementih tudi pri posteljah zelo prilagodljiv. V posteljni okvir je mogoče vgraditi predale, postaviti okvir na nogice, zamakniti vznožje v notranjost, kar daje postelji občutek lebdenja, ali pa izdelati povsem unikatno posteljo po željah stranke. Elastičnost prilagoditve posamezniku je posebno izrazita pri izdelavi otroških postelj, t. i. pogradov, kjer je individualnost povsem naravna in so želje otrok glavno merilo.

Spalnice Akron

Ko imamo izbrano posteljo in dobro vzmetnico, ki je bistvenega pomena za dobro spanje, je treba ugotoviti, kaj vse še potrebujemo v spalnici. Vgradna garderobna omara je z domiselno razporejeno notranjostjo največji element v prostoru. Police, obešalne palice, predali, izvlečni mehanizmi … so elementi v omari, ki bodo pomagali vzdrževati red in preglednost garderobe. Pri izbiri barv in materialov se je smiselno zanašati na lasten občutek o lepem. Spalnica nas mora obdajati s toplino in udobjem, da bomo zvečer dobro zaspali in se zjutraj zbudili v prijetno okolje. Akronova ponudba barv in materialov ponuja široko paleto kombinacij in tako ustvarja nešteto možnosti za dobro počutje v prostoru.
Kadar je spalnica dovolj velika, lahko vanjo postavimo tudi predalnik. Predalnik ne bo služil le kot dodaten kos pohištva za pospravljanje garderobe, ampak bo priročna in včasih zelo nujna odlagalna površina.

msd299_akronpr_2.jpg

Opremimo dom

Pri Akronu se zavedajo, da je vsako bivalno okolje specifično. Dinamika bivanja, potrebe posameznika, način življenja, predvsem pa prijetno okolje doma so merila, ki jih upoštevajo pri oblikovanju pohištva. Z njihovimi izdelki lahko opremite predsobe, dnevne sobe, otroške in mladinske dobe, spalnice, garderobe sobe, pisarne in delovne kotičke.
Akronova celostna storitev vključuje: svetovanje v salonu, obisk svetovalca na domu in izmero, izris tehnične dokumentacije, dostavo in vnos elementov v stanovanje, montažo, servis.

Več o Akronovih izdelkih si lahko pogledate na www.akron.si.