Kombinacija vintage in modernega

Kopalnico lahko spremenite v pravo umetnino že z izbiro pravega vzorca na ploščicah. Osupljivi detajli v kopalnicah, ki jih je zasnovala Irina Schastlivaya, ustvarjajo prijazen in vabljiv prostor ter konceptu kopalnice dodajo čisto drugo dimenzijo. V Irininih stvaritvah je pogosta kombinacija modernega in vintage sloga, ki ustvarja toplo in prijetno atmosfero.

chandeliers_in_a_luxurious_bathroom_irina_schastlivaya.jpg

Različne podobe lepote in elegance

Za mnoge Irinine kopalnice so značilni moderni kosi pohištva v močnih barvah, ki jih dopolnjujejo močni vzorci in dekor na ploščicah, ponekod pa so v dizajn vključena še steklena vrata.

bathtub_and_sink_unit_in_a_modern_bathroom_irina_schastlivaya.jpg

Eno njenih kopalnic razsvetljuje halogenska svetilka nad zrcalom, ki se lepo ujema z vintage vzorci na rdečih ploščicah. Mogoče vam je bolj všeč občutek svežine, ki vas objame ob pogledu na prostorno kopalnico v kremno modri barvi? Tu so še kombinacije temnega lesa z različnimi ploščicami. Videti je, da je Irinina domišljija neskončna.

vintage_patterned_wall_irina_schastlivaya.jpg

Včasih imamo ob pogledu na božanske kopalnice, ki si jih je zamislila oblikovalka, občutek, da smo se znašli v nekem drugem obdobju, v bivališču, ki pripada kralju ali kraljici, in ne le v običajni kopalnici. Obenem pa prav vse kopalnice poleg razkošja izžarevajo modernost in eleganco.

practical_sink_unit_with_red_bathtub_irina_schastlivaya.jpg

V naši fotogaleriji si lahko ogledate še več čudovitih Irininih dizajnov kopalnic ter se odločite, kateri vam je najljubši.