Z mostom boste svojemu domu brez dvoma dodali poseben čar. A nikar ne zanemarite tistega, kar je pod njim. Lepa okolica je namreč ogledalo vašega doma.

Svetlobni most

Svetlobni most povezuje zgornje nadstropje hiše z dvignjenim terenom. Pokrit prozoren polkrožni most še poudarja občutek, da vstopamo v svet luči in geometrijskih oblik.

most.jpg

Most - skakalnica

Je to razgledni stolp, dom, skulptura ali skakalnica? Most povezuje stavbo z zemljo, a se ne ustavi pri njej, pač pa se nadaljuje skoznjo.

most_1.jpg

Delitveni most

Most v funkciji pešpoti tole hišo deli na pol.

most_2.jpg

"Dvižni" most

Ob pogledu na tale most se takoj spomnimo na prizor iz srednjega veka, saj je videti kot dvižni most. Most vodi v prvo nadstropje hiše, z njega pa se razprostira čudovit razgled na okolico.

most_3.jpg

Most čez vodo

Glavna funkcija mostu je, da povezuje in da z njegovo pomočjo lažje pridemo na cilj. Tale most čez vodo je odličen prikaz tega.

most_4.jpg

Most z zavojem

Ni nujno, da most vedno poteka od vrat do terena. Lahko se "ustavi" tudi sredi poti. Do tal pa lahko potem vodijo stopnice, kot je prikazano na tej fotografiji.

most_5.jpg

Most z vzhodnjaškim pridihom

Kaj je lepšega kot domov priti umirjen od celodnevnega stresa? S takšnim mostom vam bo to zagotovo uspelo. Že samo pogled nanj je sproščujoč.