Večina stenskih nalepk je izdelanih iz vinila, materiala, odpornega proti madežem, tako da tudi s čiščenjem ne boste imeli nikakršnih problemov. Če se boste izbranega motiva naveličali, pa ga boste lahko brez problema odstranili in namestili novega.

Vzorci in motivi

Na voljo je ogromno vzorcev, barv, oblik in motivov, tako da z iskanjem pravega ne bi smeli imeti težav. Najbolj priljubljeni so geometrijski vzorci, arhitekturne oblike in cvetlice, saj jih je mogoče z lahkoto vključiti v vsako sobo in k opremi. Lahko pa ste izvirni in vzorec oziroma motiv narišete sami in ga daste natisniti na vinilne plošče.

wallirlbedroom.jpg

Otroška soba

Stenske nalepke so zelo priročne za opremljanje otroških sob. Izbirate lahko med različnimi živalmi, liki iz risank, čarobnimi bitji in športnimi motivi. Ko jih otrok preraste, jih nadomestite z aktualnejšimi. Preprosto in poceni!

Dnevna soba

Motivov za dnevno sobo je neskončno. Vse je odvisno od vaše kreativnosti in želje po izstopanju. Nalepke prilepite na steno, ki v prostoru izstopa, s čimer jih boste še bolj poudarili.

modern_wall_decal_ideas.jpg

Kuhinja in jedilnica

Za kuhinje in jedilnice posezite po nalepkah s podobami posodja, kozarcev, sadja in zelenjave, dreves, rastlin ali drugih kuharskih motivov. A ne pozabite, da je več manj, torej ne pretiravajte.