Nezadostna in pomanjkljiva toplotna izolacija je vzrok za slabe bivalne razmere tako v zimskem kot tudi v poletnem času. Slaba toplotna izolacija objekta dovoljuje izmenjavo toplote in tako bistveno vpliva tudi na kakovost bivalnih razmer.  Fasadni toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL izpolnjuje zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji ter zagotavlja odlične bivalne razmere. Z vsemi izdelki zagotavljamo visoko raven ekološke ozaveščenosti.
 

JUBIZOL Premium – tehnološko dovršen toplotnoizolacijski sistem

Namenjen je toplotni zaščiti prestižnih objektov, ki jim s skrbno izbrano paleto belih in svetlih pastelnih odtenkov zagotavljamo eleganco in všečen minimalizem. Visoka vodoodbojnost in manjše navzemanje umazanije, ki sta rezultat izsledkov nanotehnologije, omogočata uporabo sistema tudi na padavinam izpostavljenih fasadnih ploskvah visokih objektov. Sistem je še posebno primeren v onesnaženem okolju mestnih in industrijskih središč, v slanem obmorskem okolju in drugih podobnih okoljih.

JUBIZOL Strong – sistem proti toči

Priporočamo ga za objekte, ki potrebujejo povečano upogibno in natezno trdnost nosilnih slojev sistema ter povečano odpornost fasadne površine proti udarcem in perforaciji. Oboje dosežemo z odebelitvijo in dvojnim armiranjem ter posebej za ta namen izdelanim osnovnim ometom, z mikroarmirnimi dodatki, ki vplivajo na povečano upogibno in natezno trdnost. Tako zagotovimo visoko varnost sistema predvsem pred poškodbami zaradi ekstremnih vremenskih pojavov (toča, ekstremne deževne padavine z močnim vetrom) in vandalizma, pred poškodbami, ki jih na fasadi lahko povzročijo razne živali, pa tudi pred poškodbami zaradi velikih toplotnih raztezkov in skrčkov, ki so posledica vgradnje zaključnih ometov temnih barvnih tonov. Okrepljen osnovni omet je v vseh opisanih primerih ekonomičen preventivni ukrep.
Sistem JUBIZOL Strong je uvrščen v četrti, torej najboljši razred skladno z zahtevami FM Approvals class 4473 Združenja ameriških zavarovalnic za testiranje strešnih kritin na udarce toče. Omenjena razvrstitev pomeni, da na sistemu ni vidnih poškodb ob udarcu ledene krogle premera 5 cm, s hitrostjo 140 km/h in kinetično energijo 40 J pravokotno na fasadno površino.

jubizolstrong.jpg

JUBIZOL Micro Air – optimalno paroprepusten sistem

Zagotavlja visoko paroprepustnost ob odlični toplotni in zvočni izolaciji. Jedro sistema je inovativna perforirana izolacijska plošča JUBIZOL EPS F-W2 ali EPS F-G2, ki zagotavlja odlično paroprepustnost. S posebej izbranimi komponentami sistema Microair malto in silikatnim zaključnim ometom smo ustvarili sistem, v katerem ne prihaja do kondenza. Optimalna paroprepustnost, odlična toplotna in zvočna izolacija ustvarjata prijetne in zdrave klimatske razmere, ki so osnova dobrega počutja. Sistem JUBIZOL Micro Air zagotavlja enostavnost vgradnje v primerjavi s klasičnimi sistemi na mineralni volni.

http://www.jub.si

jub_nagradni_kupon.jpg