Preuredite police in omare

Zelo preprosti, a učinkoviti rešitvi sta drsna polica ali predal, ki ju, ko polnjenja ne potrebujete več, enostavno potisnete v omaro in kable, speljane za omaro, lepo zakrijete. Če imate omaro s posameznimi razdelki, namenite vsakemu družinskemu članu enega od njih za polnilno postajo.

858965_0_w550_h375_b0_p0_001.jpg

Uporabite lahko tudi zgornjo polico omarice za čevlje ali kake druge, na steno pritrjene nižje omarice, če je ta nekoliko vdolbljena vanjo. Polnilno postajo lahko uredite tudi v omari. Če so vse polne, poskušajte v eni izmed njih narediti prostor, tako da prerazporedite stvari drugam.

Polnilne naprave

Če ne morete preurediti pohištva, kupite polnilno škatlo na baterije ali omarico, izdelano posebej za ta namen, in vaše napravice "nahranite" v njej. Na trgu je kar nekaj zelo ličnih in tudi dokaj poceni izdelkov.

146914_0_4_1261_contemporary_home_electronics.jpg

Obstajajo tudi zelo lične polnilne postaje, umeščene na vrh nižje omarice. Kabli so seveda skriti pod njo. Dobiti je mogoče posebno omarico s policami, v katero je umeščena polnilna škatla, ki ob pritisku "skoči" iz police, ko je ne potrebujete več, pa jo s potiskom navzdol znova zakrijete. Lahko pa dodate novo polico in jo uporabljate za polnjenje svojih tehničnih naprav.

Ekološko bolj zavedni bodo zagotovo navdušeni nad Electree, atraktivnim polnilcem v obliki drevesa, ki za polnjenje uporablja sončno energijo. Postavite ga lahko na katero koli mesto, ki dobi nekaj sonca.

electree_31.jpg

Urejeni kabli so zelo pomemben del polnilnih postaj. Kupite majhna držala za kable in vedno jih boste imeli pri roki. Če svoje tehnične naprave nosite iz hiše, kupite dodatni polnilni kabel. Pustite ga v pisarni ali v šolski omarici. Tako vam ga ne bo treba nenehno nositi s sabo.