Steklo

Steklene posode so izvrstna rešitev za shranjevanje palčk za ušesa ali bombažne vate. Postavite jih lahko na polico ob umivalnik ali pa na pladenj. Steklo bo kopalnici dalo bolj sofisticiran videz, pa še stvari boste imeli pri roki, kadar jih boste potrebovali.

Posoda za milo

Namesto da vsakič, ko vam zmanjka tekočega mila, tega nadomestite z novim v novi embalaži, raje kupite samo milo in ga pretočite v elegantno prozorno posodo s priročno pumpico iz stekla ali plastike. Poleg lepega videza boste nekaj dobrega naredili tudi za okolje, saj boste odvrgli veliko manj plastike, za izdelavo katere je potrebno ogromno energentov.

glass_bathroom_accessories.jpg

Kozarec

Vrzite že stran tisti kozarec, s katerim si že od otroštva dalje splakujete zobe med ščetkanjem in v katerem hranite svojo zobno ščetko. Nadomestite ga s plastičnim ali steklenim elegantnim kosom, ki se barvno ujema s kopalniško opremo.

Vonj

Kopalnica je prostor, v katerem dostikrat nič kaj lepo ne diši. Ne mečite denarja stran za drage in kemikalij polne osvežilce zraka in spreje. Raje si razpršilec dišečega olja izdelajte sami. Tudi dišeče olje lahko izdelate sami, in sicer iz mineralnega olja, vodke in eteričnega olja, o čemer smo pisali pred kratkim.

brisace_kopalnica.jpg

Monogrami

Dodajte prostoru nekaj osebne note. Na brisače dajte izvesti začetnice vaših družinskih članov. Tako boste tudi točno vedeli, katera brisača je čigava.

Dekoracija

Poleg uporabnih si lahko privoščite tudi nekaj izključno dekorativnih kosov, a z njimi nikar ne pretiravajte. Na majhno polico ne postavljajte vaz z rožami ali česar koli, kar bi majhen prostor še pomanjšalo.

Preproga

Pred prho ali kad je pametno položiti kopalniško preprogo, tako zaradi morebitnih zdrsov na spolzkih tleh kot zaradi puščanja mokrih madežev po vsej kopalnici zaradi hoje z mokrimi podplati. Izberite preprogo z zanimivim vzorcem, predvsem pa takšno, ki se lepo poda v vašo kopalnico in jo naredi privlačnejšo.

kopalnica_kosare.jpg

Pletene košare

Pletene košare so izvrstna rešitev za shranjevanje najrazličnejših stvari, od brisač do izdelkov za nego las.

Bela barva

Bela barva pomirja. Samo spomnite se zadnjega obiska wellnessa ali hotela in tistih snežno belih zvitih puhastih brisač ... Zakaj si ne bi takšnega občutka poskušali pričarati tudi doma?

Več idej za dekoracijo kopalnice si lahko ogledate v naši fotogaleriji.