Dolgoletne izkušnje in uporaba najsodobnejših sestavin so zagotovilo, da lahko zdaj ponujamo za toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL najmanj 10-letno garancijo za osnovne funkcionalne lastnosti, hkrati pa še zagotovimo do 40-odstotni prihranek energije. Toplotno izoliranje stavb je eden najučinkovitejših ukrepov za zmanjšanje porabe energije in posledično izpustov toplogrednih plinov v okolje.

JUBIZOL – vrhunska kakovost

Vrhunsko kakovost toplotnoizolacijskih sistemov JUBIZOL potrjujejo rezultati raziskav na lastnih inovativnih fasadnih poligonih in v najsodobneje opremljenih laboratorijih Tehnološko-raziskovalnega centra JUB ter rezultati kontrolnih testiranj in certificiranj v pooblaščenih ustanovah doma in v tujini. S postopki pospešenega staranja in termičnimi šoki v mikroklimatskih komorah smo za sisteme JUBIZOL potrdili bistveno daljšo življenjsko dobo tudi v najzahtevnejših razmerah, s tem pa postavili temelje za optimizacijo in minimiziranje vzdrževalnih posegov na toplotnoizolacijskih sistemih JUBIZOL.

Finančni prihranek

Neizoliran ali slabo izoliran bivalni objekt na različne načine izgublja velike količine toplotne energije. Fasadni obod lahko predstavlja od 20 do 40 odstotkov izgube energije. Prihranek ne nastaja samo pozimi, temveč tudi v poletnem obdobju pri hlajenju objektov. Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala bomo porabo energije za ogrevanje znižali za do 40 odstotkov.

Izboljšanje bivalnih razmer

Nezadostna in pomanjkljiva toplotna izolacija je vzrok slabih bivalnih razmer tako v zimskem kot tudi v poletnem času. Slaba toplotna izolacija objekta dovoljuje izmenjavo toplote in tako bistveno vpliva tudi na kakovost bivalnih razmer. Fasadni toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL izpolnjuje zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji ter zagotavlja odlične bivalne razmere. Z vsemi proizvodi zagotavljamo visoko raven ekološke ozaveščenosti.

Garancijski pogoji

Z večletnimi raziskavami, s postopki pospešenega staranja in termičnimi šoki v mikroklimatskih komorah smo za sisteme JUBIZOL potrdili bistveno večjo časovno obstojnost in daljšo življenjsko dobo tudi v najzahtevnejših razmerah uporabe. JUB zagotavlja najmanj 10-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL.

Estetski videz objekta

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunske estetske rešitve objekta. Zaključni ometi omogočajo videz fasade v zaribani ali glajeni strukturi ter različne zrnavosti. Sistemi JUBIZOL prav tako omogočajo izbor velikega števila odtenkov in najvišjo obstojnost. V JUB Design Studiu izdelujemo barvne študije sistemov JUBIZOL – kreativne rešitve za estetski videz objekta. Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz in barvitost.

Izdelano v Sloveniji

Toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL je v celoti izdelan v Sloveniji in tudi vse komponente so proizvedene lokalno. Več pa najdete na spletni strani www.jub.si

jub_nagradni_kupon_1.jpg