Vaše novo stanovanje bo prav prijeten dom za vas in vašo bodočo družinico.

Poslali ste mi že narisan predlog umestitve opreme v prostore. Glede na vaše želje sem vam narisala drugačno razporeditev opreme.
V kabinetu umestite posteljo ob steno, ki meji na predsobo, tako vam ostane dovolj prostora za veliko garderobno omaro, tudi za pisalno mizo in knjižni regal je prostor. V spalnici pridobite več prostora, če posteljo pomaknete v kot prostora. Ob nasprotni steni pa umestite veliko garderobno omaro.

Kuhinjo sem narisala tudi drugače. Predlagam, da ob nasprotno steno umestite visoke zaprte kuhinjske elemente. Pridobite zelo veliko prostora. Vsi kuhinjski elementi naj bodo belo (svetlo) barvani in se nadaljujejo v nizke enako obdelane elemente v dnevno sobo. Menim, da v tako majhni kuhinji ni udobno umeščati jedilnega pulta za zajtrkovalnico, saj je le korak stran jedilna miza s stoli. Dva dvoseda, lahko živih barv, umestite v dnevno sobo.

Moj predlog umestitve opreme je morda pogumnejši, vendar je namenjen vam, ki ste mladi in neobremenjeni s starimi načeli bivanja.

Inge Kalan Lipar, univ.dipl.inž.arh.