Ko se zunanjost in notranjost ujameta v harmoniji

Ker stoji na čudoviti lokaciji, se iz stanovanja, dograjenega lani, ponuja tudi osupljiv pogled na okolico, med drugim na Parliament Hills. Prav čudovit panoramski razgled je bil glavni razlog, da je sedanji lastnik stanovanje kupil. Pri TG Studiu so se zato odločili, da razgledu prilagodijo tudi notranjo opremo. Tako so ustvarili umirjen prostor z velikimi sobami, svetlim interjerjem in nevsiljivim dekorjem.

contemporary_london_apartment_picture.jpg

Stanovanje je v zgradbi, ki je delo arhitektov iz skupine Ted Levy, Benjamin and Partners in predstavlja kombinacijo opek in betona. V zgornjem delu so tri spalnice in dve kopalnici, medtem ko so dnevna soba, kuhinja in jedilnica spodaj.

contemporary_london_apartment_picture_stairs1.jpg

Nedolžna lepota in svežina v beli barvi

Spokojno belino interjerja dopolnjujejo odtenki naravnega lesa in prozornega stekla. Da so razbili monotonijo, so oblikovalci po vsem stanovanju strateško postavili določene poudarjene kose v močnih barvah, na primer fotografijo v belem okvirju, ki zaradi čiste beline okrog nje resnično pride do izraza. Skozi velika okna s panoramskim razgledom sije naravna svetloba, ki osvetljuje prostorne sobane.

contemporary_london_apartment_picture_bathroom.jpg

Vabljeni v našo fotogalerijo, kjer se lahko sprehodite še po drugih sobah tega deviško belega londonskega stanovanja.