Dnevna soba

Nikar se ne prestrašite, niso vsi kosi pohištva z nogami neudobni in niso videti vsi kot pohištvo iz časa Ludvika XIV. Tudi sodobne, udobne naslanjače, kakršne smo vajeni videti pri tleh, je mogoče dobili z nogami.

celozaslonski_zajem_1.jpg

Soba, v kateri je veliko pohištva, je po navadi videti natrpana, pohištvo z nogami pa ne daje takega občutka. Poleg tega nam pogled ne bo uhajal izključno na pohištvo, ampak se bo lahko osredotočil tudi na druge stvari, denimo na prelepo okolico ali zanimiv dekorativni predmet.

Spalnica

Postelja s štirimi dvignjenimi stebri daje sobi luksuzen pridih, a je ne zaduši. Če so stebri za vas vizualno pretežki, izberite posteljo na visokih nogah in poskrbite, da pregrinjalo ne seže nižje od posteljnega okvirja.

Jedilnica

Jedilnico opremite s klopjo z nogami. Tako bo delovala veliko bolj zračno in privlačno.

celozaslonski_zajem_3.jpg

Kuhinja

Si neznansko želite imeti kuhinjski otok, pa se bojite, da bi z njim zadušili prostor? Kupite takšnega z nogami. Dobili boste dodatno jedilno in delovno površino brez vizualne obtežitve.

Kopalnica

Majhno kopalnico opremite s pohištvom na nogah, ki deluje razbremenjujoče. Če hočete prostor navidezno razširiti, ga opremite z večjim ogledalom (ali več ogledali), ki ga bo še dodatno vizualno povečalo.

Več idej za opremljanje s pohištvom na nogah pa si oglejte v naši fotogaleriji.