Voda ima lastnosti, ki ugodno učinkujejo na dobro počutje: osvežuje, poživlja in čisti. V mnogih kulturah je čiščenje z vodo po uporabi stranišča samoumevno, saj daje najčistejši in najprijetnejši rezultat. Pravzaprav je čudno, da smo večinoma zadovoljni s papirjem. Sanitarni strokovnjaki pri Geberitu so prepričani, da bo umivanje z vodo postalo običajno tudi ob obisku stranišča. Kar je na Japonskem ali Finskem povsem naravno, se počasi uveljavlja tudi pri nas. S straniščem Geberit AquaClean, ki osveži z vodo, namerava Geberit spodbuditi kulturno preobrazbo stranišč.

AquaClean je več kot le straniščna školjka. Njegova tehnološka dovršenost združuje popolno intimno higieno in enkraten občutek wellnessa. Z nežno in naravno vodno prho vam zagotavlja svežino in intimno higieno skozi ves dan, različni modeli pa zadovoljijo vse vaše potrebe. Razvajajte se z luksuznim sistemom, ki izredno ugodno vpliva na telo in prebavo. Geberit AquaClean je moderno stranišče, ki prinaša higieno sodobnega časa in svežino vode naravnost v vaš dom.

geberit_aquaclean2.jpg

Za vse, ki cenijo kvaliteto življenja

Geberitov AquaClean izpolnjuje najvišje zahteve, saj združuje dizajn, udobje in uporabnost ter tako zadovolji vse potrebe za kakovostno življenje. Na voljo je kot straniščna deska ali celoten straniščni sistem - glede na uporabnikove zahteve in stanovanjske razmere. Za vse modele veljajo enaka merila kakovosti in udobja – razlika je samo v opremi, od enostavne do prestižne.

Modeli Geberit AquaClean 4000, Geberit AquaClean 5000 in Geberit AquaClean 5000plus so ergonomično oblikovane deske, ki spreminjajo običajno stranišče v kraj dobrega počutja. V primerjavi z osnovnim modelom Geberit AquaClean 4000, ki s curkom tople vode z izbrano močjo nežno očisti in osveži, ponuja Geberit AquaClean 5000 dodatno udobje: z oscilirajočo prho - enakomerni premiki vodnega curka sem in tja - se lahko temeljito očistite, sistem avtomatskega čiščenja zraka pa pomeni dokončno slovo od neprijetnih vonjav.

Poleg tega Geberit AquaClean 5000plus ponuja še prho za ženske, zračno sušenje in daljinsko upravljanje. Vse je oblikovano tako, da ustreza osebnim zahtevam in pričakovanjem vsakega uporabnika – moč vodnega curka, temperaturo in zračno sušenje je namreč mogoče uravnavati.

geberit_aquaclean3.jpg

Razvajanje v luksuznem razredu

Z modelom AquaClean 8000 paleta izdelkov vključuje tudi celoten straniščni sistem, ki pritegne s svojo eleganco in dizajnom. Seveda pa podarja tudi udobje in čistočo, s prilagodljivo močjo vodnega curka in oscilirajočim pršenjem, ki zagotavljajo še posebej temeljito čiščenje. Vrhunski model Geberit AquaClean 8000plus pa s svojim izpopolnjenim dizajnom zagotavlja uporabniku edinstveno izkušnjo dobrega počutja.

Ta razkošen sistem bo postal središče vaše kopalnice, saj zagotavlja doživetje dobrega počutja, ki se popolnoma ujema z estetsko obliko. Poleg nihajoče ročice, damske prhe, sušilnika in prilagoditev za osebne zahteve ponuja še poživljajoč in osvežilen učinek masažnega curka. Masažna prha namreč ni le prijetna in sproščujoča, temveč tudi izredno ugodno vpliva na prebavo in s tem na celo telo. Ker ima vsak uporabnik drugačne želje pa si lahko vse funkcije, od položaja pršne ročice do temperature in intenzivnosti pa vse do sušenja, izbere po lastni želji.