PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli-Genoa
0,2
Ligurci niso v prav bleščeči formi, vendar imajo tule lepo priložnost za točke, saj bi utegnil Napoli odpočiti nekaj nosilcev igre, ker jih v četrtek čaka zelo pomembna evropska tekma s Swanseajem, kjer je rezultat še kako "živ" (0:0). Napovedujem remi in malo golov.

Tenis - ATP - Dubai

Lacko L.-Tursunov D.
2
V tem dvoboju prav veliko daljših izmenjva ne gre pričakovati, zmagovalca pa bo odločilo čim manjše število nevsiljenih napak. Tukaj je Tursunov vsekakor v prednosti, pa tudi psihično je bolj stabilen.

Tenis - ATP - Sao Paulo

Haase R.-Souza J.
2
Haase se je odločil predčasno preizkusiti peščeno podlago, vendar se mu je prejšnji teden zalomilo, saj ga je včetrtfinalu Buenos Airesa izdal križ. Bolečine v dvoboju proti Robredu so bile prehude in dvomim, da je Nizozemec trenutno pri 100%. Sicer je Souzo dvakrat že premagal, danes pa utegne biti vse skupaj malce bolj napeto.

Tenis - ATP - Sao Paulo

Cuevas P.-Zeballos H.
1
Cuevas se močno želi vrniti nazaj med 100-erico in s takim načinom, kot ga je pokazal v Čilu in Argentini mu bo to verjetno sčasoma tudi uspelo. Zlasti proti Dolgopolovu v Buenos Airesu je že kazal zametke igre, ki ga je nekoč pripeljala celo med najboljših 50 in današnji nasprotnik je kar pravi, da Urugvajcu letos vendarle uspe zabeležiti prvo uradno zmago. Zeballos je sezono namreč začel bolj ubogo.

Tenis - WTA - Florianopolis

Ormaechea P.-Haddad Maia B.
1
V redu material za dopolnitev lističev. Argentinka je prejšnji teden v Riu prišla do četrtfinala, medtem ko je domača mladinka izgubila proti Poljakinji Piter. Realno Ormaechei težko vzame niz.