PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Bologna - Roma
2

Bologni ne gre najbolje, saj je do sedaj v prvenstvu zmagala le štirikrat - od tega doma zgolj dvakrat. Zadnjo medsebojno tekmo je Roma dobila s kar 5:0, treh točk pa se sinovi volkulje nadejajo tudi danes, saj je Bologna ena najslabših ekip v serie A.


Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Sunderland
1
Medtem ko je Arsenal nekoliko popustil, se je forma Sunderlanda močno dvignila, saj je na zadnjih petih tekmah kar štirikrat zmagal. Kljub temu gre za ekipo, ki je na lestvici šele na 18. mestu, zato bi bila že osvojena točka proti topničarjem veliko presenečenje.

Nogomet - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda - Javor
1
Crvena zvezda je še vedno v igri za naslov prvaka, saj njen zaostanek za vodilnim Partizanom znaša vsega točko. Varovanci Slaviše Stojanovića sicer tudi na zadnjih tekmah dosegajo solidne rezultate in imajo le malo neuspehov. Javor je na zadnji tekmi Beograjčane presenetil in slavil z 4:2, da bi uspeh ponovil pa je le malo možnosti. Moštvo namreč zaseda šele 14. mesto, na zmago pa čaka že pet tekem.

Košarka - ZDA - NBA

Phoenix - San Antonio
1
Ob pogledu na lestvico je v vlogi favorita San Antonio, ki je tudi dobil zadnji dve srečanji proti Soncem. A Phoenix igra zelo dobro, s svojo hitro igro pa bi lahko nekoliko starejšemu moštvu ostrog povzročili nemalo preglavic.