PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco-Reims/+1/
1
1.94? Vsekakor vzamem! Monaco je tudi brez Falcaa doma trenutno premočna ekipa za več kot tri četrt moštev v Ligue 1. Po dveh zaporednih remijih so doživeli zmago nad Bastio, kar za ekipo pomeni pomemben dvig morale pred nadaljnjim lovljenjem PSG-ja. Manjkal bo Abdennour, kar pa ne bi smelo pretirano vplivati na igro, saj ima Ranieri na razpolago zelo širok spekter igralcev. Monacu igra le še domače prvenstvo, zato bodo vso energijo usmerili v te tekme. Pričakujem gladko zmago, dasiravno je Reims letos kar tretji najuspešnejši gost. Napoved: 2:0!

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

H.Dragovoljac/+1/-Dinamo ZG
2
Še ena s hendikepom. Igralci Dinama so med tednom spet dobili močan motivacijski govor od svojega "šefa", v prvenstvu pa že 8 tekem ne poznajo drugega kot zmage. Z novimi tremi točkami se bodo še utrdili na prvem mestu, Dragovoljac pa je idealna stranka za izživljanje napadalcev, saj so domači že 13 tekem brez zmage in so najbolj zreli kandidati za izpad. Tukaj se bo mreža igralcev iz Novega Zagreba napolnila - Dinamo v DP težko zadane manj kot 3 gole na tekmo.

Hokej - Soči - ZOI (M)

Švedska-Finska/4,5/
1
Oboji imajo odlično obrambo, posledično "PP-killing", tako da prav veliko golov tule ne moremo pričakovati. Zmagovalca bodo odločile nianse, po rednem delu pa pričakujte nogometni izdi, recimo 2:1, zmagovalca pa si ne upam napovedati.

Hokej - Soči - ZOI (M)

Kanada-ZDA
2
Tole bo pa napaka! Zakaj imajo Američani višjo kvoto na zmago, za napredovanje pa so postavljeni kot favoriti?! Ok, kupim, saj mi je ZDA že cel turnir delovala malce bolj suvereno...

Smučanje - Soči - Slalom (Ž) ZOI

Maze T.-Gagnon M.M.
1
Lahko rečem samo "hvala lepa" za to, da je stavnica sploh postavila ta duel. Mazejeva bo polna samozavesti napdla še medalje v slalomu, Gagnonova je pa očitno prišla v Soči bolj na počitnice in pivo (ki jim ga podjetje Molson brezplačno omogoča v njihovi olimpijski vasi ob skeniranju potnega lista). Kanadčanka je namreč v vseh treh disciplinah, kjer je tekmovala, odstopila, saj ima menda težave z bolečinami v ramenskem obroču. Sploh ne bom počakal na štartne številke, tole je "zicer", razen če Tina odstopi, pa še potem je lahko stornirano, v primeru, da napako naredi tudi Gagnonova.